Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Piditkö Solsidanista ja Bonusperheestä? Tsekkaa uusi ruotsalaissarja Toinen kierros

UUSI SARJA: Onnistuuko kaupunkilaisperheeltä hyppääminen oranvanpyörästä ja alkaako stressittömämpi elämä Ruotsin Lapissa?

12.11.2018 klo 12:00

Toinen kierros


Kuvassa vasemmalta Cesar (William Spetz), Lennart (Bert-Åke Varg), Ingegerd (Lena T Hansson), Madde (Sanna Sundqvist), Petter (Jakob Setterberg), Ida (Elsa Forsberg) ja Tommy (Mattias Fransson). Kuva: Janne Danielsson/Yle Kuvapalvelu


Petter ja Madde ja teini-ikäinen Ida asuvat Tukholmassa, mutta Madde on syntynyt ja kasvanut Björkfalletissa, pienessä pohjoisessa hiihtokeskuksessa. Madden äiti on pyörittänyt tuntureilla pientä hotellia, mutta kun hotellin pääkokki kuolee äkillisesti, äitimuori ei jaksa enää. Hän tahtoo jäädä eläkkeelle.


Madde ja Petter näkevät tässä mahdollisuuden: aukeaisiko tästä uusi elämä? He pakkaavat autonsa ja muuttavat pohjoiseen. Odotusarvona on stressittömämpi elämä maalaismaisemissa. Pariskunta ottaa pyörittääkseen perheen tunturihotellin ja saa seuraa Madden äidistä, veljestä ja muista enemmän ja vähemmän avuliaista tyypeistä.


Toinen kierros

Toinen kierros kertoo perheestä, joka päättää aloittaa uuden elämän kaukana suurkaupungin paineista. Kuvassa Madde (Sanna Sundqvist) & Petter (Jakob Setterberg). Yle Kuvapalvelu


Toinen kierros on ihmissuhdekomedia suurkaupungin rytmiin tottuneesta perheestä, joka jättää vanhan elämän taakseen ja ottaa hoitaakseen vanhan lasketteluhotellin Ruotsin tuntureilla. Se on tarina oranvanpyörästä hyppäämisestä ja unelmien toteuttamisesta - mutta miten hyvin he tässä onnistuvat?


Uuden perhekomedian luoja on Solsidanissa ja Bonusperheessä kunnostautunut Felix Herngren.


Toinen kierros alkaa Yle Teema & Fem ma 12.11. klo 20.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»