Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pettynyt Noora Karma luuli Myyrän olevan helppo nakki: “Heti kun sain lapsenvahdit järjestettyä..."

Noora Karma tippui monen epäuskoksi pois Myyrä realitystä.

24.3.2021 klo 10:30

Noora Karma

Noora Karma luuli ennen Myyrä-kisaa sen olevan itselleen täydellinen reality. Kuva: MTV3


Noora Karma toimii mentalistin ja taikurin ammattien lisäksi juontajana, näyttelijänä ja laulajana. Hän on opiskellut Lontoossa sekä näyttelijäksi että musiikin maisteriksi. Mikä oli fiilis, kun sait kutsun Myyrä tv-realityyn?

- Fiilis oli hyvä. Mietin, että tämä on täydellinen reality minulle. Rakasta seikkailua ja tässä oli selkeästi psykologinen puoli mukana ja kevyt huijaaminen, mikä on ollut mulle ammatti muutaman vuoden. En heti pystynyt suostumaan mukaan, mutta heti kun sain lapsenvahdit järjestettyä, olin lähdössä niin täpöllä mukaan, Karma kertoo ohjelman etälehdistötilaisuudessa.Koska olet mentalisti ja taikuri, niin sinulle pienimuotoiset huijaukset ovat tuttua vai kuinka?

-Tässä on kaksi puolta: tavallaan taikurina olen rehellinen huijari, mikä tekisi minusta hyvän myyrän. Mentalistina osaan psykologiaa ja tulkita ihmisten käyttäytymistä, joten olisin hyvä kisaaja.


Karma tippui Myyrästä, vaikka moni katsoja ja kisaaja epäili mentalistin olevan itse myyrä. Karmalle reality oli haaste:

- Tämä ei ollut taikashow, vaan ihan totisinta totta, se ei välttämättä mennytkään ihan niin sutjakkaasti kuin lavalla. Tässä oli aika monta käännettä matkan varrella, ei ollut ihan helppo nakki, Karma tunnustaa.


Noora Karma

Noora Karma pisti Myyrä-kisassa kaikki peliin. Kuva: MTV3


Ohjelmassa Karma kertoo tunnelmiaan tippumisen jälkeen selvästi pettyneenä:

-Aika ikävä fiilis, olisi ollut kiva leikkiä salapoliisia vielä vähän aikaa, Karma totesi lyhyesti.


Myyrä MTV3 ti klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat