Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oi! Janni Hussi ja Joel Harkimo lataavat tunteikkaat jäähyväisviestit somessa: "Tulee ihan hullu..."

Joel Harkimo on lähtenyt pois kotoa Atlantin yli tv-sarjan kuvausten vuoksi.

24.11.2021 klo 13:05

Janni Hussi

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat tuttuja tv:stä ja somesta. Hussi on juontanut mm. Ennätystehdas tv-sarjaa Foxilla. Harkimo oli mukana Masterchef Vip-kisassa MTV3:lla. Kuvat: Petteri Peltonen/ Fox ja MTV3, kollaasi photocollage


Janni Hussi on julkaissut Instagramissa koskettavan kirjoituksen, jossa hän kertoo ikävöivänsä Joel-rakastaan. Joel Harkimo on lähtenyt pois kotoa Atlantin yli tv-sarjan tuotannon vuoksi.Janni Hussi kirjoittaa Instassa sinisen sydän-emojin kanssa:

- Käytiin Harppuunan kanssa viime viikolla saattamassa tää seikkailija lentokentälle. Ikävä on jo nyt ja kohta ei saa yhteyttä moneen viikkoon kun Lintu starttaa Atlantin laineille. Suojelusenkeleitä matkaan koko rohkealle ryhmälle!


Hussin jakamassa kuvassa on Joel-kihlattu yhdessä Harri-koiran kanssa:Ikävän tunne on molemminpuolinen. Joel Harkimo nimittäin kirjoittaa omalla Insta-tilillään tunteikkaasti punaisen sydän-emojin kanssa:

-Kelatkaa että mä lähden kolmatta kertaa huomenna ylittää Atlanttia. Aika hullua! Ja siis ihan mahtavan porukan kanssa. Oon ihan super innoissani! Pakko kuitenki myöntää että oli tosi vaikeeta lähteä reissuun ja jättää @jannihussi kotiin. Tuolta kun ei saa mitään yhteyttä maihin. Tulee ihan hullu ikävä. Mutta tän porukan kanssa mä tiedän että me selvitään mistä vaan!


Näet lisää kuvia painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Atlantin yli tv-sarjassa on uudella kaudella mukana laulaja-lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-huippumalli Anne Kukkohovi, Duudson-tykki ja tv-mies Jarno Laasala, laulaja Pete Parkkonen sekä kokki Michael Björklund.


Lue myös: Uuh! Mediapersoona Janni Hussi yllättää kuumana narubikineissä ilkamoiden: "Yritin sihdata tota..."


Lue myös: Joel Harkimo kokkaili kaloripommeja, avopuoliso Janni Hussi tuskastui "Ihan persuksilleenhan se..."


Atlantin yli 3. kausi TV5:lla ja discovery+-palvelussa syksyllä 2022.

Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat