Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Joel Harkimo kokkaili kaloripommeja, avopuoliso Janni Hussi tuskastui "Ihan persuksilleenhan se..."

Suosikkiuusinta: Joel Harkimo osallistui MasterChef VIP -kisaan.

13.6.2021 klo 7:00

MasterChef VIP

Joel Harkimo treenasi klassikkoja ennen MasterChef VIP -kuvauksia. Kuva: MTV3


Joel Harkimo on mies, joka tuntuu tekevän asiat perusteellisesti ja huolellisesti. Hän jopa valmistautui MasterChef VIP -ohjelmaan ennakkoon.

-Yritin vähän treenata ja teroittaa perustaitoja ennakkoon. Oon sellainen kokki, että aina rupean sähläämään ja kokeilemaan jotain uutta, joka ei sitten onnistu. Nyt oli ennen kisaa tarkoitus ottaa perusjuttuja haltuun, Harkimo kertoi ohjelman etälehdistötilaisuudessa.


Miten Harkimo treenasi ennen kuvauksia?

-Treenasin klassikkoja ja yritin ennakoida, mitä tehtäviä siellä olisi ehkä tulossa. Ihan persuksilleenhan se valmistautuminen meni, ettei pystynyt mitenkään ennakoida, mitä hommia kisassa joutuu tekemään.


Harkimo julkaisi ystävänpäivänä hellän kuvan avopuolisonsa Janna Hussin kanssa Instagramissa:Harkimo harjoitteli ruokia kotona kermaa ja voita säästelemättä. Koekaniineina toimi oma perhe, kaverit ja avopuoliso Janna Hussi.

-Kokkasin kavereille ja muulle perheelle, muutenkin tykkään kokata ja kutsua jengiä kotiin syömään. Avopuoliso alkoi olla jo aika loppu ja ehdotteli, että mun pitäisi harjoitella jotain terveellisempiä ruokia. Mä ajattelin, että meidän tuomaristo, ainakin Kape (Aihinen), arvostaa, että on kermaa ja voita ja kunnon safkat.


MasterChef VIP on MTV3-ohjelmistoa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 6/2021.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»