Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Suominaisia vikitellään suukoin, kuumin tuntein... Maajussille morsian maailmalla starttaa

Tätä on luvassa Maajussille morsian maailmalla realityssä.

21.2.2021 klo 7:00

Maajussille morsian maailmalla

Nämä ulkomaiset maajussit etsivät suomineitoa: Matthew, Stefano, Roy ja Mustafa. Kuva: MTV3Suosittu Maajussille morsian -formaatti saa jatkoa. Tällä kertaa maajussimme asuvat kaukana Suomen rajojen ulkopuolella. Mukana on kaksi suomensukuista miestä ja kaksi miestä, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.


Ensimmäisessä jaksossa nähdään miesten esittelyt. Kotisohvat jäävät kauaksi taakse, kun matkataan Kanadaan, Turkkiin ja Libanoniin tapaamaan maajusseja. Mukana ovat Matthew, Stefano, Roy ja Mustafa.


Maajussille morsian maailmalla

Maajussille morsian maailmalla päästään kotisohvillakin pienelle ulkomaanmatkalle, kun Vappu Pimiä menee tapaamaan maajusseja heidän kotimaihinsa: Turkkiin, Libanoniin ja Kanadaan. Kuva: MTV3


Toisessa jaksossa maajussit saapuvat Suomeen ja juontaja Vappu Pimiä jakaa kullekin heidän morsianehdokkailta saamansa kirjeet. Tapahtumapaikkana on komea Vanajanlinna.


Lue lisää: Ooo! Maajussille morsian maailmalla komistukset ovat tässä: Turkista, Libanonista, Kanadasta...


Kun kirjeet on avattu ja niiden sisältö tarkasti tutkittu, lähdetään pika- ja ryhmätreffien viettoon Leville. Pikatreffien jälkeen kukin maajusseista valitsee ne naiset, joiden kanssa he haluavat jatkaa ryhmätreffeille.


Maajussille morsian maailmalla

Maajussille morsian maailmalla ohjelman juontaa Vappu Pimiä. Kuva: MTV3


Suomen lumisessa Lapissa ryhmätreffeillä suunnataan mm. huskyajelulle, laskettelemaan, tekemään poronkäristystä sekä tietenkin suomalaisiin löylyihin saunalauteille. Ryhmätreffien jälkeen maajussit saavat kukin kutsua kolme naista tutustumaan omaan elämäänsä ja kotimaahansa farmiviikolle.


Farmiviikoilla päästään tuttuun tapaan seuraamaan maajussien treffailua, toki nyt ulkomailla. Kaikki naiset pääsevät kahdenkeskisille treffeille maajussin kanssa. Treffeillä käydään ampumassa, turkkilaisessa saunassa, biisonitilalla, kalliokiipeilemässä sekä jeeppisafarilla. Treffeillä koetaan niin herkkiä hetkiä kuin jännitystäkin. Suudelmiakin vaihdetaan.


Lue lisää: Vappu Pimiä paljastaa Maajussille morsian maailmalla -sarjasta: "Yllätyksiltä ei tulla välttymään!"


Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla to 25.2.klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat