Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Juontaja Antti Holma paljastaa, mihin käyttäisi miljoona euroa: "Sitten mä ostaisin..."

Antti Holma juontaa Haluatko miljönääriksi? suosikkiohjelmaa.

6.12.2022 klo 10:00

Haluatko miljönääriksi?

Antti Holma on näyttelijä, kirjailija ja käsikirjoittaja sekä nyt myös juontaja. Kuva: Saku Tiainen/Nelonen


Antti Holma astui Jaajo Linnonmaan saappaisiin Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman juontajana. Holma kertoi kauden alkaessa, että hänelle parasta juontajan työssä on ympäri Suomea studioon saapuvien miljonäärikokelaiden kohtaaminen. Näihin tapaamisiin ei voi varautua etukäteen.


Antti Holma pohtii uutta työtään Nelosen tiedotteessa:

-Tämä tehtävä on sellainen, että tässä ollaan ihmisten kanssa. En voi kirjottaa porilaisen Leenan suuhun repliikkejä ja hauskoja vitsejä, kun en mä voi kirjottaa niitä omaankaan suuhun. Siinä täytyy olla vaan hetkessä. Se on se, mihin mä tässä tähtään. Mä yritän olla niille kilpailijoille mahdollisimman paljon läsnä. Mä tiedän, että mua jännittää, mutta tiedän, että niitä jännittää mahdollisesti vielä vähän enemmän.


Lue myös: Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja


Haluatko miljönääriksi?

Jaajo Linnonmaa juonsi Haluatko miljönääriksi -tietovisaa vahvasti omalla tyylillään. Linnonmaa on palkittu useasti vuoden radiojuontajana. Kuva: Saku Tiainen/Nelonen


Haluatko miljonääriksi? -ohjelman päävoittona on miljoona euroa. Jos Antti Holma itse olisi kilpailijana ja voittaisi, hänelle olisi selvää, mihin voittopottinsa käyttäisi.

-Mä pistäisin sen mun asuntolainaan ja sitten mä ostaisin mun autoon puisista helmistä tehdyn istuinsuojan. Mä ajan autolla niin paljon, niin se voisi stimuloida mun hermostoa. Tämmöset suunnitelmat, Holma listaa.


Haluatko Miljonääriksi? Nelosella ja Ruudussa.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»