Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

Suosikkiuusinta: Antti Holma astuu Jaajo Linnonmaan saappaisiin Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman juontajana.

7.12.2021 klo 10:26

Jaajo Linnonmaa

Näyttelijä Antti Holma on naimisissa Emmanuel Ceyssonin kanssa. Kuva: Nelonen/Saku Tiainen


Haluatko miljonääriksi? on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Nyt on tulossa megauudistus, kun Jaajo Linnonmaa jää syrjään ja juontajan paikalle istahtaa Antti Holma.Antti Holma vitsailee Nelosen tiedotteessa näin:

-Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan.


Jaajo Linnonmaa

Näyttelijä Antti Holma on tehnyt mittavia tv- ja leffarooleja, tässä hän on Jare Veljeni vartija -leffassa. Photo credit: Helsinki-filmi


Holma ihailee Linnonmaan ammattitaitoa studiossa jännittävän tilanteen äärellä.

-Tässä on ollut todella, todella hyvä juontaja aikaisemmin. Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Sitten kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle, Holma kertoo.


Jaajo Linnonmaa

Antti Holma on kertonut Meillä kotona -lehden blogikirjoituksessa hankkineensa talon aviomiehensä kanssa Los Angelesista Kaliforniasta. Kuva: Nelonen/Saku Tiainen


Tulevaan juontajan pestiinsä Holma kertoo valmistautuneensa katsomalla paljon ohjelman kotimaisia sekä ulkomaalaisia jaksoja sekä perehtymällä varsinkin juontajien eleisiin ja ilmeisiin. Ilmeitään Antti on harjoitellut peilin edessä.


-Mä olen yrittänyt katsoa sitä, että mihin mennään seisomaan, mitä sanotaan milläkin hetkellä ja mihin katsotaan. Saako katsoa kameraan koskaan, vaan ehkä vaan silloin tällöin? Mä oon käynyt myös läpi sitä, minkälaiset ilmeet on sallittuja, koska mä pelkään, että mun naama on sellainen, että jos mä tiedän vastauksen, niin se paljastuu. Sitä mä olen joutunut harjoittelemaan peilin edessä, Antti Holma kertoo valmistautumisestaan työhönsä.


Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman 6. tuotantokausi alkaa elokuussa.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi


Juttu on suosikkiuuusinta ja julkaistu ekan kerran 12/2021.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat