Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho! Anne Kukkohovi myönsi käyneensä plastiikkakirurgilla - Nenälle veistä: "Nolotti ja hävetti..."

Anne Kukkohovi on somevaikuttaja, yrittäjä ja juontaja sekä ex-huippumalli.

22.4.2021 klo 20:00

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi on kaunotar, joka on tehnyt mittavan uran monella alalla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Anne Kukkohovi jakaa elämäänsä aktiivisesti Instagramissa ja hänellä on seuraajia naisista miehiin. Nyt Kukkohovi on jakanut postauksen, jossa hän kertoo käyneensä plastiikkakirurgilla:


-Tässä maaliskuisessa kuvassa olen taas Helsingin Hernesaaressa, covid testiin jonottamassa. Kuinkahan monetta kertaa, olen jo laskuissa seonnut. Tiesin joka kerta, että kyseessä ei ole korona, vaan iänikuinen krooninen poskiontelotulehdus. Testit on silti tehtävä, jotta voin tehdä töitä, vaarantamatta muita. Nolotti ja hävetti, mikäli aivasti tai joutui niistämään. Musta on tullutkin aivastuksien peittämisen ammattilainen, Kukkohovi avautuu.Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja kertoo syöneensä vuosien TV-työn aikana satoja antibioottikuureja ja pahimmillaan juosseensa kuvauksista suoraan sairaalaan kortisonitippaan, koska tulehdus leviää helposti keuhkoihin. Hän jatkaa kirjoitustaan näin:


-Mun nenussa on valuvika. Ulospäin nenä ei ole erityisen kiero, mutta sisältä se oli kierossa kuin korkkiruuvi. Ilmatiehyet olivat rakenteellisesti täysin tukossa. Nyt kyllästyin tähän lopullisesti ja kävin tekemässä nenän väliseinän suoristusleikkauksen.Kukkohovi korostaa, ettei itsekään aiemmin hahmottanut, että plastiikkakirurgi tekee myös toiminnallisia, terveydenhoidollisia ja hankalia tapauksia, mutta huomioi samalla esteettisyyden.


Lue lisää: Anne Kukkohovi räväyttää rohkeilla kuvilla - Paljasta pintaa ja pitsiä - Uskaltaisitko kokeilla?


Lue lisää: Anne Kukkohovi meinasi tehdä supermokan - Vappu Pimiä-sekaannus: “Luulin, että oli väärä numero.”

Suomi24 Viihde

Asiasanat: Anne Kukkohovi
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat