Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Anne Kukkohovi meinasi tehdä supermokan - Vappu Pimiä-sekaannus: “Luulin, että oli väärä numero.”

Suosikkiuusinta: Anne Kukkohovi ei ole itse jauhopeukalo, mutta se oli vain eduksi, kun Koko Suomi leipoo -ohjelmaan etsittiin juontajaa.

7.1.2020 klo 10:03

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi on suomalaisille tuttu suosikkiohjelma Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana. Hän on myös some-vaikuttaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Koko Suomi leipoo on suosittu tv-ohjelma, jossa tavalliset ihmiset pääsevät näyttämään leipomistaitonsa. Monitoiminainen Anne Kukkohovi nähdään kisan juontajana. Onko joku asia yllättänyt kuvauksissa?

- Se on yllättänyt, että se on oikeasti kaunis-sieluinen ohjelma. Värimaailma ja tunnelma tuovat mystisesti ihanan fiiliksen. Tiputukset kuuluvat toki kuvaan, mutta ne tehdään aina kannustavasti ja niissä on hyvä fiilis.


- Leipominen on universaalia ja kaunista! Ohjelma yhdistää eri ikäisiä, eri sukupolvia, eri luokkia - on tosi nuoria osallistujia, on iäkkäämpiä, miehiä ja naisia, Kukkohovi hehkuttaa.Anne Kukkohovi

Koko Suomi leipoo: Kondiittorien maajoukkueen luotsi Toni Rantala, Anne Kukkohovi ja Markus Hurskainen. Kuva: MYV3


Ohjelmassa leivotaan ja tehdään leivonnaiset ihan oikeasti. Mutta kaikkia katsojia varmaan mietityttää, että kuka ja milloin ne saa syödäkseen?

- Kyllähän se on raskasta katsoa niitä leivonnaisia ennen kuin niitä saa syödä. Siis me ne syödään ja syödään sitten, kun ohjaaja sanoo, että nyt saa iskeä kiinni! Ja sittenhän me isketään kiinni, Kukkohovi heläyttää.


Entä onko Kukkohovi itse ns. jauhopeukalo eli kova leipomaan?

- En ole. Silloin kun mua pyydettiin ohjelmaan mukaan, niin luulin, että oli väärä numero. Että piti mennä Vappu Pimiälle tai jollekin. Mutta se oli nimenomaan idea, että olisi vähän erityyppinen juontaja, joka pystyy olemaan se tulkki leipojien ja katsojien kanssa. Olen leipojien puolella ja tarkastelen sitten, mitä tuomarit tekee ja varotan niistä, Kukkohovi summaa.


Anne Kukkohovi

Koko Suomi leipoo on hyvänmielen ohjelma, jossa amatöörileipurit saavat osoittaa taitonsa. Kuva: MTV3


Koko Suomi leipoo on MTV3 ohjelmistoa.

Klikkaa ohjelmatiedot kätevästi Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ensimmäisen kerran 1/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»