Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Kyösti Mäkimattila asui uskomattomat 30 päivää viidakon armoilla: "Kamalinta oli..."

Suosikkiuusinta: Kyösti Mäkimattila voitti Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -kisan. Hän keräsi muhkean 19 800 euron hyväntekeväisyyspotin Mielenterveyden keskusliitolle.

2.5.2022 klo 10:00

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!

Kyösti Mäkimattila on laulaja ja lauluntekijä. Häneltä on julkaistu myös kolme runokirjaa. Kuva: KKM


Olen Julkkis...Päästäkää Minut Pois! -ohjelman viimeisessä jaksossa laulaja ja TikTok-tähti Nuppu Oinas, tubettaja Jaakko Parkkali, rap-artisti Sini Sabotage eli Sini-Maria Makkonen ja laulaja Kyösti Mäkimattila kilpailivat vielä kerran keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin. Finaaliin etenivät Sini Sabotage ja Kyösti Mäkimattila.Tangokuninkaanakin tunnettu Kyösti Mäkimattila voitti koko kisan.


-Tunnelmat olivat voiton jälkeen epäuskoiset ja onnelliset. Koko kuvausten ajan tuntui kuin olisi jossakin näytelmässä, jonka käsikirjoitus ilmenee vasta reaaliajassa. Ja niinhän se oikeastaan olikin. Kiitollisuus nousee mieleen myös näin jälkikäteen, sallimuksen huumorintaju on vertaansa vailla!, 30 päivää viidakon alkeellisissa oloissa asunut Kyösti Mäkimattila kertoo MTV:n tiedotteessa.


Lue myös: Tangokuningas Kyösti Mäkimattila avautuu viidakkoelämästä: ”Jokainen voi miettiä, jos..."


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!

Viidakon kuninkaaksi kruunatulla Kyösti Mäkimattilalla on kruunuista aiempaakin kokemusta, sillä v. 2013 hänet kruunattiin Tangokuninkaaksi. Kuva: KKM


Viidakon kuninkaaksi kruunattu Mäkimattila kertoo kokemuksen Argentiinan viidakossa olleen ikimuistoinen.


-Parhaiten mieleen jäivät luonnon rauha ja upeus, leirin söpöys ja matkakumppanien hienot persoonat. En tule koskaan unohtamaan keskustelujamme ja sitä sävyä, joka meitä tuolla yhdisti. Viidakossa vaikeinta ja samalla myös opettavaisinta oli se, ettei ikinä tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuu. Kamalinta oli erilaiset syömistehtävät ja korkeat paikat - enkä minä mikään käärmeidenkään ylin ystävä ole.Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!

Juontajat Janne Kataja (vas.) ja Aku Hirviniemi kruunasivat Kyösti Mäkimattilan viidakon kuninkaaksi. Sini Sabotage eli Sini-Maria Makkonen sijoittui kilpailussa toiseksi. Kuva: MTV3


Mäkimattila lahjoittaa koko palkintosumman, upeat 19 800 euroa hyväntekeväisyyskohteelleen Mielenterveyden keskusliitolle. Lisäksi hän haluaa henkilökohtaisesti luovuttaa 2 000 euroa toiseksi kilpailussa sijoittuneen Sini Sabotagen hyväntekeväisyyskohteelle Toivo RY Eläinten suojakodille.


-Mielenterveyden keskusliitto on sydäntäni lähellä. Olen iloinen siitä, että heillä ymmärretään musiikin merkitys ihmisen henkiselle hyvinvoinnille ja että parin vuoden hiljaiselosta ja tyhjästä kalenterista huolimatta voin lahjoittaa näin hienon summan MTKL:lle, Mäkimattila kertoo,


Lue myös: Esko Eerikäinen kaipasi tätä yllättävää "arjen luksusta" viidakossa: “Menen vaikka autoon ja…”


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! on MTV3 -ohjelmistoa, jaksot mtv.fi

Katso tv-ohjelmien lähetysaikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat