Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Tangokuningas Kyösti Mäkimattila avautuu viidakkoelämästä: ”Jokainen voi miettiä, jos..."

Kyösti Mäkimattila sinnitteli kahvin kanssa ja ilman Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -realityssä.

19.3.2022 klo 7:00

Kyösti Mäkimattila

Kyösti Mäkimattilalla pysyy kynä känessä, hän on tehnyt lauluja myös muille artisteille. Häneltä on julkaistu kolme runokirjaa ja osa runoista on sävelletty lauluiksi. Kuva: KKM


Kyösti Mäkimattila on laulaja, joka valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2013. Mäkimattila keikkailee Varjokuva-yhtyeen kanssa, jonka rumpalina hän toimi ennen tangovoittoaan.Mäkimattilan hyväntekeväisyyskohde on Mielenterveyden Keskusliitto, joka kulttuurikummina hän aloitti v. 2021.


Mikä sai sinut lähtemään mukaan hurjaan viidakkoseikkailuun?

-Mulla on yksi periaate ja se on, että mielipidettään saa muuttaa. Olen aikaisemmin ollut ehdottomasti sitä mieltä, että mä tulen tv:seen, kunhan se liittyy musiikkiin ja musiikin tekemiseen. Mutta nyt ajat ovat olleet sen verran ankeat, että ajattelin kääntää takkini. On ollut sen verran painostavaa, että oli aika kivaakin, että kysyttiin sellaiseen, mikä ei liity omaan alaan mitenkään.


Kyösti Mäkimattila

Kyösti Mäkimattila laskee matoja purkissa Sini Sabotagen kanssa. Kuva: MTV3


Mikä oli parasta?

-Mun tavoite oli laajentaa omaa sosiaalista verkostoa. Ajattelin, että siellä olisi varmasti mielenkiintoisia tyyppejä ja niin olikin juontajista lähtien koko tämä casti, tuotantoyhtiön ihmiset ja maikkarin tyypit. Tuli monta uutta, hienoa ihmistä mun elämään. Toki halusin myös haastaa itseäni ja ylittää itseni.


-Toinen juttu oli, että viidakossa ei tarvinnut huolehtia koronasta, eikä mistään, se oli oikeasti aika vapauttavaa. Se oli mieletöntä, kun pistät kännyn kiinni ja annat tuotantoyhtiölle. Ei me kuultu Ukrainan kriisistä tai koronatilanteesta.


Kyösti Mäkimattila

Antonio Flores, Jeffrey Lawman ja Kyösti Mäkimattila riemuitsevat tähtitehtävässä. Kuva: MTV3


Mikä oli kamalinta?

-Siellä oli sellaisia eläimiä, jotka eivät ole ihan mun lemppareita. Jokainen voi miettiä, jos pitäisi mennä pimeään huoneeseen ja laittaa käsi johonkin, jota et näe tiedostaen, että siellä todennäköisesti on joku eksoottinen eläin. Kuumassa, paljon itikoita, taivasalla nukkuessa ja vähän yksitoikkoisella ravinnolla niin siinä sitä on soppa valmis. Sai tosiaan haastaa itseään.


Oletko miten fyysinen?

-Olen korpijunkkari ja reservin vänrikki, etten mä pelkästään kynää ole pidellyt kädessä.


Kyösti Mäkimattila

Kyösti Mäkimattila kaipasi kahvia viidakossa. Kuva: MTV3


Saitko inspiraatiota musiikin tekoon?

-Ehdottomasti. Olen vielä jälkitilassa. Toiset pääsee heti kiinni elämän syrjään ja arkimylly ottaa kiinni. Olen ottanut paluun viidakosta rauhallisesti. Sopeudun. Tuolla oli aivan mieletöntä se valo ja 35 astetta lämmintä - joka päivä. Suomessa paluu oli aika karu: melko pitkä kotimatka, pimeyttä, pakkasta ja koronasäätö. Oli 50 asteen lämpötilaero.


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20 alkaen ja mtv-palvelussa

Katso lisää tv-ohjelmien lähetysaikoja Telsu.fi


Haastattelu on tehty ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat