Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Esko Eerikäinen kaipasi tätä yllättävää "arjen luksusta" viidakossa: “Menen vaikka autoon ja…”

Esko Eerikäinen on yksi Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -kisaajista.

2.4.2022 klo 10:00

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen on toiminut Olen julkkis -viidakkoleirillä päällikkönä ja osallistunut hyväntekeväisyystehtäviin ahkerasti. Kuva: MTV3


Esko Eerikäinen on suomalais-kolumbialainen radiojuontaja ja tv-esiintyjä. Hän on debytoinut Salatut elämät tv-sarjassa näyttelijänä. Eerikäinen sinnitteli Olen julkkis -kuvauksissa Argentiinan viidakossa päivästä toiseen.


Lue myös: No nyt! Esko Eerikäisen roolihahmolla intiimi sänkykohtaus Kallen (Pete Lattu) kanssa Salkkareissa!Mikä viidakossa oli kamalinta?

-Voihan sitä etsiä ikäviä puolia ja sanoa, että siellä oli tosi kuuma ja siellä oli tosi kylmä, mutta kaikkihan me tiedettiin, mihin me lähdetään. Ei menty Love Islandille, jossa on katto pään päällä ja herkkuja. Kun oli tylsiä hetkiä, ne oli tosi tylsiä. Se oli itselle sellainen asia, joka vaati totuttelua. Piti alkaa kehittää jotain ja käyttää mielikuvitusta. Sekin oli ihan ok, ettei tehnyt mitään, oli vaan.


Esko Eerikäinen

Sini Sabotage ja Antonio Flores Eerikäisen ympärillä viidakkoleirissä. Kuva: MTV3


Löytyikö sielunkumppaneita?

-Kyllä löytyi. Koko tuo ryhmä oli superhyvä. Kyöstin (Mäkimattila), Sinin (Sabotage) ja Nupun (Oinas) kanssa tuli tosi hyviä ystäviä. Saran (Sieppi) kanssa ollaan tunnettu jo aiemmin, Satu (Silvo) on aivan mieletön persoona. Kaikkien kanssa tuli tietyllä tavalla ystävystyttyä.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

-Kaipasin siellä välillä ilmastointia, päivisin oli 46-47 astetta. Ja omaa rauhaa. Leirissä oli aina häslinkiä. Kaipaan välillä olla yksin, menen vaikka autoon ja kuuntelen siellä musaa. Noita hetkiä kaipasi. Lataudun yksinolosta.


Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen toimi leiripäällikkönä jämptisti ja innostavasti. Kuva: MTV3


Mikä oli parasta?

-Tämä oli opettavaista aikaa, en usko, että yksikään katuu, että lähti. Tämä oli rikkaus ja kokemus selvitä itsensä kanssa. Tämä oli elämäni kauhein, hienoin, pelottavin ja rikkain kokemus ja reissu, mitä olen koskaan tehnyt.


Lue myös: Esko Eerikäinen paljastaa, ketkä julkkikset pärjäsivät viidakossa - "Pelkäsin, pystynkö olemaan …"


Esko Eerikäinen

Eerikäinen paistatteli auringossa Sara Siepin kanssa. Kuva: MTV3


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -viihdeohjelmassa kisaajat osallistuvat mitä mielikuvituksellisimpiin tehtäviin saadakseen ruokaa ja keräävät rahaa hyväntekeväisyyspottiin. Eerikäinen keräsi rahaa Sininauhasäätiölle, joka auttaa asunnottomuuden, päihteidenkäytön ja mielenterveyspulmien kanssa painivia ihmisiä.


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20 alkaen ja mtv-palvelussa

Katso lisää tv-ohjelmien lähetysaikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat