Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Hanna Kinnunen avautuu julkisuudesta - Oli Oulussa ja sitten tapahtui: "Ei mittään hättää..."

Tähdet, tähdet -finaali sunnuntaina tv:ssä.

25.5.2024 klo 10:00

Hanna Kinnunen

Hanna Kinnunen on pitänyt pitkän tauon laulamisessa, mutta on tällä kaudella mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


Aito Iskelmä -radiokanavan juontaja, laulaja, näyttelijä Hanna Kinnunen on ollut parhaaseen katseluaikaan sunnuntaisin Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Hän on myös suositusta Salatut elämät -sarjasta tuttu kasvo. Kinnusen roolihahmo Salkkareissa on räväkkä Salla Mattila.


Moni tunnistaa Kinnusen arkielämässä. Miltä tuntuu, kun sinut tunnetaan monessa paikassa? Tuoko se paineita?

-Ei se tuo enää paineita, ehkä siinä kokemus ja aikuisuus auttavat. Mulla aikuisiällä on ollut työelämän ja elämän suhteen ajatus, että kun suhtautuu asioihin vilpittömällä uteliaisuudella ja siten, että “vitsi, mitähän uutta mä voin oppia?”, niin se lisää paljon itsemyötätuntoa. Se ottaa paineita pois ja vähentää epävarmuutta. Koska sitten tajuaa, ettei tarvitse olla valmis tai täydellinen, Kinnunen kertoo Suomi24 Viihteen haastattelussa.


Hanna Kinnunen

Hanna Kinnunen voitti Tähdet, tähdet -kisan toisen jakson yleisöäänestyksen Popedan Lihaa ja perunaa -vedolla. Kuva: Nelonen


Hanna Kinnusella on selkeä työkalu julkisuuden lieveilmiöihin:

-Olen aika pitkään ollut julkisuuden kanssa tekemisissä Salkkareissa ja radiotyössä. Yksi iso asia, mikä vähentää julkisuuden paineita on, etten ole koskaan rakentanut mun työuraa julkisuus edellä. Olen rakentanut työuraa niin, että mitä mä voisin oppia tästä ja julkisuus on kuulunut siihen. Julkisuus ei ole ollut itseisarvo. Siksi siihen ei myöskään suhtaudu niin vakavasti.


Julkisuus on kuitenkin läsnä näyttelijän arjessa. Kinnunen kertoo esimerkin elävästä elämästä.

-Olin Oulussa käymässä ja kahvilassa tarjoilija oli tuonut kahvia pöytään. Kun mä menin maksamaan, niin hän ihan häkeltyi "Apua, nyt mä tajuan, kuka olet. Että anteeksi, anteeksi. Miten olet täällä?". Rauhoittelin häntä, että ei mittään hättää, olen tottunut tähän ja että olen Oulusta kotoisin, Kinnunen naurahtaa hyväntuulisena.


Lue myös: Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos…"


Lue myös: Oi, mikä upea luksusmökki! Hanna Kinnunen avaa ovet Lapin huvilalle - Katso kuvat tästä!


Lue myös: Ovatko tv-katsojat tähän tyytyväisiä? Tähdet, tähdet finaalijakso tulossa - Lue tästä, mitä luvassa!


Tähdet, tähdet finaali su klo 19.30 Nelonen ja Ruutu

Salatut elämät MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»