Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Myyräksi paljastunut räppäri Pyhimys perui puheitaan: "Olen aina sanonut, etten..."

Myyrä-kisa on selvinnyt. Pyhimys oli myyrä ja koko kisan voitti näyttelijä Aino Sirje.

5.5.2021 klo 9:20

Pyhimys

Rap-artisti Pyhimykselle eli Mikko Kuoppalalle on myönnetty moninaisten Emma-palkintojen lisäksi mm. Juha Vainio -sanoittajapalkinto. Pyhimys tekee musiikkia myös suositussa Teflon Brothers -bändissä yhdessä Heikki Kuulan ja Volin kanssa. Kuva: MTV3


Pyhimykselle eli Mikko Kuoppalalle reality-ohjelmaan mukaan lähtö ei ollut itsestäänselvyys. Miksi lähdit mukaan Myyrä-ohjelmaan?

- Olen aina katsonut paljon realityä, ja mua kiinnostaa se psykologia siinä. Niissä on puolia, jonka takia en itse lähtisi mukaan: ollaan pitkään neljän seinän sisällä tai on liikaa fyysisyyttä. Mutta tämä on niin psykologinen, tämä on realityn kuningaslaji.

-Olen katsonut alkuperäisiä hollantilaisia ja se on niin hyvällä tavalla monimutkainen ja haastava homma, että oli pakko lähteä. Olen aina sanonut, etten lähde mihinkään realityyn mukaan, mutta tämä oli ainoa poikkeus, Pyhi kertoo ohjelman etälehdistötilaisuudessa.Ohjelma on yksinkertainen ja monimutkainen samalla kertaa. Jos saat Myyrän kiinni se on siinä. Katsojana ei tarvitse miettiä muuta kuin, että kuka on Myyrä. Onko tämä mielestäsi näin?

- Säännöt on yksinkertaiset, mutta strategiat on monimuotoiset. Kaikilla ihmisillä on eri strategia, jotka vaikuttaa toisiinsa.Tämä on vähän kuin pokeria. Viisivuotiaskin voi oppia säännöt, mutta mestariksi kehittyy vuosien mittaan.Pyhimys

Myyrä-finalistit: Vapaaottelija Teemu Packalén, näyttelijä Aino Sirje ja räppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala. Kuva: MTV3


Myyrässä mukana olo oli Pyhille mieluisaa:

- Olisin voinut jäädä Latviaan ja tehdä tämä uudelleen. Olen tosi iloinen, että lähdin, vaikka oli rankkaakin. Oli merkittävä kokemus! Intuitiivisesta ihmistuntemuksesta on hyötyä, muttei se todellakaan ole niin suoraviivaista.


Lue myös: Jättiylläri! Pyhimys palasi töihin Hesburgeriin - "Silloin nuorena en sitä uskonut, mutta..."


Lue myös: Tiukka ei törpöttelylle! Wallu Valpio alkoholikiellossa Myyrässä: “Selkäranka suorassa piti..."


Lue myös: Pienen vauvan isä Roope Salminen ei pelännyt koronaa Latviassa - Voimassa nämä tarkat turvatoimet


Myyrä-finaalin uusinnat MTV3:lla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat