Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jättiylläri! Pyhimys palasi töihin Hesburgeriin - "Silloin nuorena en sitä uskonut, mutta..."

Suomen kovin räppäri Pyhimys tekee nyt töitä hampurilaisketjun kanssa.

22.4.2021 klo 11:20

The Voice of Finland: Comeback Backstage

Pyhimys on yksi maamme menestyneimmistä rap-artisteista. Pyhimys on palkittu kuudella Emma-pystillä sekä arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla. Hän on vetänyt tällä kaudella uutta The Voice of Finland: Comeback Backstagea. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Pyhimys on solminut ylllätyksellisen yhteistyön. Suomen kovin räppäri tekee yhteistyötä hampurilaisketju Hesburgerin kanssa. Työ "Hesessä" pitää sisällään mm. oman nimikkohampurilaisen, vaatemalliston sekä työnantajamielikuvan muokkausta.


- Hesburger on toki lähes jokaiselle suomalaiselle tuttu, mutta itselle vielä sitäkin tutumpi – se on ainoa varsinainen työpaikkani ennen ryhtymistä päätoimiseksi musiikkiyrittäjäksi. Tästä syystä yhteistyö tuntui paitsi luontevalta, myös aidosti kiinnostavalta.

- Olen luonteeltani utelias ja olen musiikkiuran kautta päässyt ottamaan osaa myös täysin yllättäviin haasteisiin, joihin olisi jopa vaikeampi päästä perinteisiä reittejä pitkin, Pyhimys kertoo Hesen tiedotteessa.


Pyhimys on selkeästi otettu yhdestä asiasta, nimittäin omasta hampurilaisesta.

-Kuka voi sanoa, että on päässyt suunnittelemaan oman hampurilaisen maanlaajuiseen jakeluun ja sille omannäköisen kampanjan yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa?, Pyhimys innostuu.


Pyhimys jakoi Instagramissa kuvan itsestään pikaruokalaluukulta:Hesburger oli Pyhimyksen ensimmäinen työpaikka. Artistin mukaan Hesburger on ollut hänen urallaan yksi tärkeimmistä opinahjoista.

-Kun aloitin työt Hesessä, yleinen fraasi oli, että tästä työkokemuksesta on hyötyä millä tahansa alalla enemmän kuin päällepäin uskoisikaan. Silloin nuorena en sitä uskonut, mutta kyllä täytyy jälkeenpäin sanoa, että tietty vastuu ja prosessien kokonaisvaltainen hallinta kirkastui siellä ja vaikuttaa edelleen siihen, miten hahmotan työni, Pyhimys sanoo.


Pyhimys tunnetaan myösTeflon Brothers -kokoonpanosta. Teflon Brothers pyrki Suomen Euroviisuedustajaksi Pandoran kanssa, muttei päässyt. Yhtye jakoi Instagramissa huikean kuvan:Syksyllä 2021 Pyhimys viettää 40-vuotissyntymäpäiviään ja esiintyy tämän kunniaksi Hartwall Arenalla 23. lokakuuta.


The Voice of Finland finaali Nelonen pe klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»