Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV ottaa kantaa - Maria Veitola saanut "kohtuutonta ja järkyttävää vihapuhetta" tästä ohjelmasta

Veitola.doc -sarjan toisella kaudella aiheina ovat syömishäiriöt, kauneuskirurgia ja psykedeelit.

21.5.2024 klo 11:34

Maria Veitola

Palkittu juontaja, toimittaja, media-alan ammattilainen Maria Veitola on tehnyt pitkän uran tv:ssä mm. suositussa Yökylässä Maria Veitola -sarjassa. Tässä hän on Sukuni salat -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Veitola.doc on dokumenttisarja, jossa ohjaaja-käsikirjoittaja Maria Veitola sukeltaa keskustelua herättävien aiheiden pariin. Nyt on vuorossa sarjan toinen kausi ja aiheina ovat syömishäiriöt, psykedeelit sekä kauneuskirurgia ja pistoshoidot.


Ennakkoon kohua on herättänyt jakso, joka avaa katujengejä ja nuorten rikollisuutta. MTV kertoo uudessa tiedotteessa, että tätä jaksoa ei kaudella nähdä. MTV päätti loppuvuonna 2023 jättää jakson esittämättä sellaisenaan Milan Jaffin haastattelun osalta, eikä uutta jaksoa ollut mahdollista saattaa valmiiksi tuotannollisista ja aikataulullisista syistä.


Tiedotteessa MTV ottaa kantaa näin: "Katujengejä ja nuorisorikollisuutta koskeva jakso on aiheuttanut Maria Veitolalle kohtuutonta ja järkyttävää vihapuhetta sekä asiatonta spekulaatiota hänen ammattitaitoonsa liittyen. MTV tuomitsee vihapuheen kaikissa muodoissaan. Ohjaaja-käsikirjoittajana Maria Veitola tuo Veitola.doc -sarjassa itsensä likoon laittaen esille päähenkilöiden kokemaa todellisuutta ja elämää. MTV kiittää Veitolaa ja työryhmää ammattitaitoisesta, vastuullisesti tehdystä työstä."


Maria Veitola

Kauneuskirurgia ja pistoshoidot on yksi uuden Veitola.doc -kauden aiheista. Kuva: MTV3


Lue myös: Andy McCoy -jakso räjäytti Maria Veitolan somen: "Tuntui ahdistavalta katsoa", "Fyysinen paha olo"


Lue myös: Iik! Maria Veitola sai tiukkaa komennusta Ile Uusivuorelta: “Mitä vit***uu, eiks sulla oo…”


Veitola.doc MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 18.6. klo 22.25 alkaen.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»