Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Andy McCoy -jakso räjäytti Maria Veitolan somen: "Tuntui ahdistavalta katsoa", "Fyysinen paha olo"

Maria Veitola on jakanut tuntemuksiaan Andy McCoyn tapaamisesta Instagramissa ja saanut someseuraajilta palautetta.

31.3.2023 klo 9:55

Maria Veitola

Andy McCoy, Maria Veitola ja Sofia Zida. Kuva: MTV3


Maria Veitola tapasi legendaarisen Andy McCoyn ja hänen bonustyttärensä Sofia Zidan Yökylässä-ohjelmassa. Hanoi Rocks -yhtyeen kitaristi ja pääasiallinen lauluntekijä sekä taiteilija heitti tylyä tekstiä ja käyttäytyi aggressiivisesti.


McCoy mm. heitti "mustaa huumoria" Veitolan ulkonäöstä, kertoi vihanneensa tätä ja kävi läpi raivoissaan vanhoja asioita Enbuske, Veitola & Salminen -talk show´n kulisseista vuodelta 2017.


Lue lisää: Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle - Tylyttää armotta lasi kädessä:"Kiitos v***sti, maksa fyrkas"Maria Veitola

Maria Veitola on mm. radio- ja televisiotoimittaja, käsikirjoittaja sekä somevaikuttaja. Yökylässä-sarja on kerännyt monia Kultainen Venla -patsaita. Kuva: KKM


Veitola kyseli edellisen päivän kärjistyneistä tapahtumista seuraavana aamuna itse McCoylta, joka kehotti olemaan ottamatta hänen sanomisiaan liian vakavasti. Jakson lopussa Veitola kertoi McCoyn pyytäneen käytöstään anteeksi.


Nyt Veitola on jakanut tuntemuksiaan tapahtumista omalla Instagram-tilillään:

-Andy McCoy on menestynyt muusikko ja ikoninen hahmo, joka ei juuri esittelyjä kaipaa: jokaisella lienee hänestä näkemys ja mielipide. Andy täytti viime syksynä 60 vuotta ja on pysynyt omalle visuaaliselle ja verbaaliselle tyylilleen uskollisena läpi elämänsä, Veitola aloittaa.


Maria Veitola kertoo nähneensä Sofia Zidan ja McCoyn keikalla viime syksynä ja kiinnostunut heidän kollegiaalisesta suhteestaan.


Veitola paljastaa tapaamisen olleen yksi raskaimmista:

-Olen yökyläillyt tähän mennessä jo lähes sadan tunnetun ihmisen luona ja tämä marraskuinen yökyläily on ollut yksi raskaimmista reissuistani. Osasimme toki aavistaa, että Andyn kanssa voi olla haastavaa, ja valmistauduimme kuvauksiin huolellisesti. Hänen hyökkäävyyteensä pääsi kuitenkin yllättämään.


-Andy pyysi toisena päivänä anteeksi käytöstään, joka on toki inhimillinen ele. Jouduin kuitenkin huomaamaan, ettei anteeksipyyntö vie ahdistavaa kokemusta pois mielestä tai kehosta, Veitola avautuu.


Maria Veitola

Antti Hulkko, taiteilijanimeltään Andy McCoy, on Hanoi Rocks -yhtyeen kitaristi ja pääasiallinen lauluntekijä sekä taiteilija. Kuva: MTV3


Veitola kertoo turvautuneensa ammattiauttajan apuun jakson kuvausten jälkeen:

-Moni teistä on huolehtinut, miten toivuin tästä kaikesta? Turvallisten, lempeiden läheisten ja ammattimaisen keskusteluavun tuella. Toivon, että myös sinä saat tukea ja apua, jos kohdallesi osuu vastaavia tunnelmia ja tilanteita.


Veitola on jakanut Instagram-tilillään selfien, jonka hän nappasi toisen päivän aamuna McCoyn ja Zidan kanssa:Someseuraajat ovat järkyttyneitä McCoyn käytöksestä ja antavat positiivista palautetta Veitolalle:

-Ihailen sitä, miten tyynenä ja ammattimaisena sä pysyit siinä tilanteessa. Itse olisin varmaan jättäny hommat siihen ja lähteny. Tuntui ahdistavalta katsoa tilannetta, jossa olit ajettuna puun ja kuoren väliin. Hienoa kuulla, että olet saanut apua tuohon jälkipuintiin, vaikka kyllähän varmasti kaikesta ylipäästyäänkin jälki jää. Hienosti tehty jakso kaikesta huolimatta ja nosti esiin paljon ajateltavaa!, yksi kirjoittaa kiteyttää osuvasti.


Maria Veitola

Yökylässä-ohjelmassa Maria Veitola pistää McCoyn tilille sanomisistaan ja huonosta käytöksestä. Kuva: MTV3


Someseuraajat kirjoittavat tuntemuksistaan avoimesti:

-Ikinä ei mistään ohjelmasta ole tullut samalla tavalla ihan fyysinen paha olo kuin tästä. Ihailen kuinka rauhallisena pysyit tilanteessa, joka oli varmasti vielä ahdistavampi ja pelottavampi kuin miltä se näytti, eräs tilittää.


-Oli kyllä raju jakso. Ajattelen, että tämä oli ahdistavuudessaan tärkeä jakso, koska näytit meille, miten tällaista käytöstä ei ole kenenkään pakko hyväksyä ja laitoit Andyn vastuuseen teoistaan. Niin helppoa on vain antaa olla. Näytit muillekin tällaisen käytöksen uhriksi joutuneille/joutuville sekä huonosti käyttäytyville, että tällaista ei kenenkään tarvitse sietää. Kiitos Maria, toinen analysoi.


Maria Veitola

Andy McCoy ja Sofia Zidan ovat kollegoita, jotka tekevät yhdessä taidetta ja musiikkia. Kuva: MTV3


Jaksoa verrataan ahdistavuudessaan myös Yökyläilyyn Anu Saagimin luona. Myös siellä Veitola sai kritiikkiä mm. ulkonäöstään. Eräs seuraaja kirjoittaa:

-Anu Saagimin ja Andyn jaksot on sellasia, ettei niitä pysty enään koskaan katsomaan uudelleen. Onneksi olet saanut vierailla myös aivan ihanien ihmisten luona! Kiitos työstäsi.


Lue myös: Andy McCoy heittää hurjan väitteen "heponisti"-elämästään: "Levy-yhtiö toi sulle kamaa, että sä..."


Lue myös: Jo toinen ei-koti! Päivi Lipponen ei kutsu Maria Veitolaa Paavo Lipposen kanssa jakamaansa kotiin


Yökylässä Maria Veitola MTV3 ja mtv.fi

Katso tv-ohjelmien lähetysajat ja uusinta-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»