Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä ihmettä?! Anniina Valtonen pois Puoli seitsemästä - Hämmentävä päivitys somessa: "Tarvitsen..."

Anniina Valtonen on suositun Puoli seitsemän -ohjelman suosittu juontaja.

17.3.2023 klo 11:30

Puoli seitsemän

Anniina Valtonen on pidetty tv-kasvo, hän voitti Yleisön suosikkiesiintyjä -kategorian Kultainen Venla -gaalassa vuonna 2022. Kuva: YleAnniina Valtonen on Puoli seitsemän -ohjelman juontaja ja meteorologi. Pirteä nainen on totuttu näkemään Puoli seiskan suorassa lähetyksessä.


Monen pettymykseksi Anniina Valtosta ei nähdä tänä perjantaina juontohommissa. Valtonen on julkaissut Instagram-tilillään kuvia juontajakollegojensa kanssa ja varsin mystisen viestin poisjäämisensä syystä.


Valtonen postasi Instagram-tilillään kuvat juontajakollegoidensa kanssa. Ekassa kuvassa Olli-Pekka Kursin kanssa ja tokassa kuvassa Tom Nylundin kanssa.Valtonen kirjoittaa Instagram-tilillään:

-En juonna tällä viikolla perjantaina @puoliseitseman. Studiossa minua tuuraa kuvien hauskat ja supliikit herrat Olli-Pekka (Kursi) ja Tom (Nylund). Tuulianna (Tola) tekee lähetykseen suoran Tampereelta. Katsokaa lähetys, sillä vieraana on huikea @antti_tuisku. Olisin niin halunnut tavata hänet! OP ja Tom pyytäkää mulle nimmari!Valtonen ei paljasta, mitä hän tekee loppuviikon, vaan jatkaa somessa salaperäisesti:

-Ja jos millään viitsitte, niin pitäkää mulle tänään ja huomenna peukkuja. Tarvitsen kaiken mahdollisen ylimääräisen onnen, jota on saatavilla.


Oletettavasti Valtosella on jotain hyvin tärkeää tekeillä, jos hän jää pois suosikkinsa Antti Tuiskun haastattelumahdollisuudesta. Meteorologi-juontajan kirjoitus on saanut somekansalta rutkasti tukea: peukkuja ja onnentoivotuksia.Lue myös: Oho! Anniina Valtonen on yleisön suosikki - Paljasti vuosien takaisen nöyryytyksen Venla-gaalassa


Lue myös: Tunnistaisitko? Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen lapsuuskuvassa - Pellavapää reppu selässä...


Puoli seitsemän TV1 maanantaista perjantaihin klo 18.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat