Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen avautuu: “Haluan olla pienempi kuin mieheni.”

Minttu Murphy-Kaulanen paljastaa kärsineensä teini-iästä asti väärästä kehonkuvasta. Nyt hän haluaa auttaa myös nuoria.

2.4.2020 klo 10:05

Suurin pudottaja Suomi

Minttu Murphy-Kaulaselle, 38, on Jounin kaupan toimitusjohtaja, kolmen lapsen äiti ja Sampo Kaulasen vaimo. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiMinttu Murphy-Kaulanen on yksi Suurin pudottaja Suomi -ohjelman kisaajista. Ylipaino on tuonut naisen ohjelmaan, mutta miten painosi on lähtenyt kertymään?

- Siinähän se hulluus onkin, että olen hokenut itselleni teini-iästä asti, että mulla on paino-ongelmia. Nyt kun katson jälkikäteen kuvia ihan normiarkitilanteista, joissa en vedä vatsaa sisään. niin ei mulla ole koskaan ollut ongelmia painon kanssa.

- Me usein hoemme itsellemme ikäviä asioita, ja itsekin olen viimeiset parikymmentä vuotta onnistuneesti sitä tehnyt. Oma kehonkuvani on ollut aivan väärä. Toivoisin, että tämän ohjelman auttavan myös nuoria.


Suurin pudottaja Suomi

Minttu Murphy-Kaulanen antaa suomalaisjulkkisten kanssa kiloille kyytiä. Kuva: Nelonen Media


Kaulanen on tuttu tv:stä, hänet on nähty televisiossa mm. Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -tv-sarjassa. Millainen on naisen laihdutushistoria?

- Olen kokeillut kaikenlaiset erikoisdieetit. Vuonna 2008 laihdutin 16 kg ja olin tosi pieni. Sitten tapahtui elämä - ja elämä vei.


Mikä on henkilökohtainen tavoitteesi ohjelmassa?

- Haluan olla pienempi kuin mieheni! Virallisesti ei ole muuta tavoitetta kuin se, että mun rasvaprosentti olisi normaalin rajoissa. Sehän indikoi, että on pienempi mahdollisuus sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin. Jos pystyn valkkaa normiarjessa oikeat asiat jääkaapista ja liikkumaan, niin silloin olen onnistunut.


Suurin pudottaja Suomi alkaa Nelosella 4.9. klo 20

Katso lähetysajat Telsu.fi


Haastattelu on tehty 8/2019.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat