Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Masennuksen läpikäynyt, vauva-arkea elävä Jannika B rehellisenä: "Olen jo valmiiksi väsynyt..."

Jannika B. on jakanut Instagramissa ajatuksiaan urasta ja äitiydestä.

17.2.2022 klo 10:25

Jannika B

Jannika B on nähty mm. Vain elämää ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmissa. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Jannika B on lauluntekijä ja laulaja, joka on tullut koko kansan tunnetuksi mm. Vain elämää -ohjelmasta, Tähdet tähdet -kisasta ja Idols-tuomarina. Tänä keväänä hänet nähdään uudessa pestissä SuomiLOVEn juontajana Mikko Kuustosen kollegana.Suosikkiartisti on naimisissa Apulanta-yhtyeestä ja The Voice of Finlandista tutun Toni Wirtasen kanssa. Perheeseen kuuluu syyskuussa syntynyt vauva, Martta-tytär sekä kaksi koiraa.


Lue myös: Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."


Jannika B

Jannika B tuli julkisuuteen Idols- ja X Factor -laulukisojen kautta. Kuva: Mona Salminen, Universal Music


Jannika B on kertonut mm. Vain elämää -ohjelmassa v. 2020 sairastuneensa uupumukseen ja masennukseen sekä saaneensa apua ammattilaisilta.

-Mä olin tosi loppu. Uskalsin sanoa, että nyt en jaksa ja tarvitsen apua. Se ei ole aina kauhean helppoa. Mä olen aina ajatellut, että mun pitää pärjätä, että mä en ole kenellekään taakaksi. Minä pärjään ja minä teen!, Jannika B kertoi uupumuksestaan ohjelmassa.Jannika B sai vauvan viime vuoden syyskuussa. Nyt hän on aloittanut työnteon. Hän on julkaissut uutta musiikkia ja pesti suositussa SuomiLOVEssa odottaa.


Lue myös: Oho! Jannika B paljastaa somessa: On SuomiLOVEn uusi juontaja - Susanna Laine ei enää mukana


Suosikkiartisti ja äiti on jakanut fiiliksiään Instagramissa näin:

-Päätin, että tällä kertaa kun julkaisen uutta musiikkia teen vain hyvin vähän promoa, jotta en väsytä itseäni vauva-arjen keskellä. Valitettavasti se ei tainnut onnistua - koska viimeaikoina unet on jäänyt todella vähäiselle kun Molli oppi kääntymään ja sai ensimmäisen hampaansa. Joten olen jo valmiiksi väsynyt vaikka en tekisi yhtään haastattelua. Tänään kävin kuitenki @iskelma @satukotonen juttusilla ja oli ihanaa. Sain kakkuakin. Ihana on myös tämä @shirlykarvinen ja @toimintalehmonen photobombaus tietämättä. #mania #iskelmä


Jannika B katsoo Instagram-tilillään jakamassa kuvassa kameraan hyväntuulisen aprikoivan näköisenä:Someseuraajat tukevat artistiäitiä lukuisin sydän-emoji kommentein. Jannika B saa myös tukea ja myötätuntoa:

-Ole ylpeä itsestäsi, siitä mitä teet ja tehnyt. Niin ihanaa musiikkia ja ne sanat....Ihana myös perheesi pienine lapsineen ja nauti myös siitä, yksi neuvoo.

-Olet aivan ihana ja upea artisti, jaksamista vauva arkeesi. Ethän väsytä itseäsi liikaa. Muista levätä aina kun on mahdollisuus.Itse kun jaksaa niin voi paljon paremmin, toinen komppaa.


Jannika B

Jannika B hyppää Mikko Kuustosen kollegaksi SuomiLOVE stagelle juontamaan suosikkiohjelmaa. Kuva: Atte Mäläskä / Warner Bros. International Television Production Finland Oy / Yle


SuomiLOVE starttaa Yle TV1 la 5.3. klo 21.00

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat