Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Jannika B paljastaa somessa: On SuomiLOVEn uusi juontaja - Susanna Laine ei enää mukana

Jannika B ja Yle ovat viestineet SuomiLOVE viihdeohjelman juontajamuutoksista.

2.2.2022 klo 9:36

Jannika B

Jannika B tarttuu uuteen pestiin tv-ohjelman juontajana keväällä SuomiLOVEssa. Kuva: Atte Mäläskä / Warner Bros. International Television Production Finland Oy / Yle


Jannika B on ja Yle ovat julkaisseet tietoa uudesta kaudesta. Ohjelmassa nähdään jymy-yllätys, kun juontajaksi astuu Jannika B. Hän korvaa työssä Susanna Laineen, jonka pesti ohjelman juontohommissa jäi lyhyeksi. Laine nähdään keväällä Farmi Suomi -ohjelman juontajana.Laulaja-lauluntekijä Jannika B kertoo asiasta Instagramissa:

-Ääriviivat löytyvät tunnustelemalla. Ainoastaan haastamalla ja kohtaamalla itselleen tuntemattoman voi hahmottaa todellisen minänsä ja sen, mihin kaikkeen kykeneekään. Taas olen avoimena uuden edessä. Olen valmis. #uuttamusaa #mania #suomilove


Jannika B jakoi kuvia uuden musiikkinsa ympäriltä ja uudesta juontopestistä Instassa. Klikkaa lisää kuvia painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Jannika B kommentoi juontajapestiä Ylen tiedotteessa:

-SuomiLOVEn suorien lähetysten juontaminen tuntuu jännittävältä, mutta äärimmäisen mieluisalta haasteelta. Live on aina live – mitä vain voi tapahtua! Minulla on selkeästi masokistinen taipumus lähteä rytinällä pois omalta mukavuusalueeltani, jotta voin kokea ja oppia uutta.


Jannika B

Uudet juontajakollegat: Jannika B ja Mikko Kuustonen. Kuva: Atte Mäläskä / Warner Bros. International Television Production Finland Oy / Yle


Jannika B:n rinnalla nähdään konkarijuontaja Mikko Kuustonen, jonka kanssa Jannika B on löytänyt yhteistä kemiaa.

-Koen, että meillä synkkaa ihanasti ja varsinkin meidän huono huumori kohtaa. Mikon kanssa saa aina nauraa!, suosikkiartisti hehkuttaa.


SuomiLOVE koostuu tosielämän tarinoista, tärkeistä kappaleista ja Suomen tähtiartisteista. Keväällä on luvassa viisi suoraa lähetystä, joissa nähdään mm. Juha Tapio, JVG, Hassan Maikal, Erika Vikman, Anna Puu, Samu Haber, Tuomari Nurmio, Johanna Kurkelan ja Johanna Iivanaisen Altamullan Road sekä Club For Five.


Ohjelman ytimessä sykkii superyhtye LOVEband kapellimestarinaan Ako Kiiski.


SuomiLOVE starttaa Yle TV1 la 5.3. klo 21.00

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat