Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

Laulaja, lauluntekijä Jannika B on jakanut hulvattoman heiton Instagramissa.

25.1.2022 klo 10:40

Jannika B

Jannika B on musiikin tekemisen ohella ollut mukana mm. Vain elämää ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmissa. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Laulaja, lauluntekijä Jannika B on kahden lapsen äiti. Joskus lasten kanssa tulee käytettyä omasta mielestä lapsiystävällisiä sanoja, joilla voi olla myös aivan joku muu merkitys. Esimerkiksi liukkari on lasten liukuri. Tämän on saanut kokea myös Jannika B.


Jannika B on jakanut Instagramissa suloisen yhteiskuvan syyskuussa syntyneen vauvansa kanssa, joka on flunssan kourissa.


Laulaja-muusikko on kuvassa iloisella mielellä muistellen koomista sanasattumusta. Hän kirjoittaa Insta-tilillään asiasta näin:

-Flunssapapun kanssa fiilistellään päivää ja arvaillaan, että mitenköhän me tänään nukuttais päikkäreitä! #pöpöpesä Ps. Martan kanssa puhuin aina, että ”on päkä aika” kunnes ystäväni kertoi, että mistä se on lyhenne. Ilmankos sain erikoisia katseita kaupassa. #vuodenmama #päiväkännitSomeseuraajat toivottelevat vauvalle pikaista paranemista, minkä lisäksi laulaja-muusikko on saanut myötätuntoa hauskassa väärinkäsityksessä:

-Pienten lasten äidin univaje vastaa päkä fiilistä 24/7 - toipumista pikkuiselle, yksi analysoi.

-Jaa, että päiväkännit. "Tuku tuku lampaitani, päkä päkä pässiäni". Siinä meni sitten vanha lastenlaulu piloille, toinen kirjoittaa nauruhymiön kera.

-Äidin päkäaika, kolmas vitsailee.

-Hah, no en kyl itekkään oo kuullu ennen, terveisin. Tynnyristäkö päivää, neljäs kommentoi.


Jannika B jakoi kuvan Toni Wirtasen kanssa alkuvuodesta Instassa:Jannika B on naimisissa Apulanta-yhtyeestä tutun Toni Wirtasen kanssa ja perheeseen kuuluu syyskuussa syntyneen vauvan lisäksi 6-vuotias Martta-tytär sekä kaksi koiraa.


Lue myös: Masennuksen läpikäynyt, vauvaa odottava Jannika B rehellisenä: "Tällä hetkellä mieltäni painaa..."


Lue myös: No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."


Toni Wirtanen on tähtivalmentajana The Voice of Finland -kisassa. The Voice of Finlandin yhdestoista kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen perjantaina 28.1. klo 20.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»