Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

Pitkään odotettua Apulanta-yhtyeen Olympiastadion keikkaa ei järjestetä tänä kesänä.

18.6.2021 klo 15:00

Toni Wirtanen

Toni Wirtanen on Apulanta-yhtyeen keulakuva ja TVOF-valmentaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Korona pandemia on ollut hankala artisteille ja kaikille konserttien järjestämiseen osallistuville. Nyt on julkistettu, että Apulannan Olympiastadionin keikkaa ei järjestetä tänä kesänä, vaan keikka siirtyy kesälle 2022.


Pandemiatilanne on hankaloittanut keikan järjestelyjä merkittävästi.

-Elokuussa piti soittaa loppuunmyydyllä Stadikalla ja juhlistaa meidän bändin 30-vuotista retkeä komeasti ja eniten. Ollaan kuitenkin saavuttu siihen pisteeseen, että joudumme ilmoittamaan, että A30-synttärijuhlia ei juhlita vielä tänä vuonna. Maailma on avautumassa, mutta juuri nyt tilanne ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä meille. Kaikkemme teimme, mutta valitettavasti aika loppui kesken. Olemme tehneet älyttömän määrän työtä keikan eteen. Kuukausitolkulla ideointia, suunnittelua ja valmisteluja, inspiraatiota, innostusta ja tekemistä, Toni Wirtanen kommentoi Nelosen tiedotteessa.Wirtanen haluaa kuitenkin pysyä positiivisena:

-Nyt kuitenkin käännämme katseet tulevaan! Voimme nimittäin luvata, että ensi vuonna tulee hienoa! Sen me ansaitsemme, ja ennen kaikkea sen ansaitsevat meidän fanit, joiden kanssa tämä matka ollaan kuljettu. Nyt pitää vain jaksaa odottaa tämä viimeinen pätkä, niin kyllä tästä vielä juhlimaan päästään!, Wirtanen lupaa.


Apulanta tiedotti keikan siirrosta myös Insta-tilillään:


Wirtasen vaimo Jannika B. odottaa vauvaa ja hän näki keikan siirron heti positiivisesti. Jannika B. kirjoitti Apulannan Instassa:


-Jess! Nyt mäkin pääsen eturiviin pomppimaan!


Jannika B. on jakanut somessa kuvia itsestään ja "masuasukista".Onnea odotukseen Jannika B. ja Toni Wirtanen!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat