Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Masennuksen läpikäynyt, vauvaa odottava Jannika B rehellisenä: "Tällä hetkellä mieltäni painaa..."

Jannika B. on jakanut Instagramissa mietteitään syksyn alkaessa.

12.8.2021 klo 11:14

Jannika B

Jannika B tuli julkisuuteen Idols- ja X Factor -laulukisojen kautta. Kuva: Mona Salminen, Universal Music


Jannika B on muusikko ja laulaja, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi mm. suositusta Vain elämää -ohjelmasta, Tähdet tähdet -kisasta ja Idols-tuomarina. Suosikkiartisti on naimisissa Apulannan keulakuvan, Toni Wirtasen, kanssa ja heille on tulossa perheenlisäystä. Perheeseen kuuluu myös Martta-tytär.


Jannika B on kertonut mm. Vain elämää -ohjelmassa sairastuneensa uupumukseen ja masennukseen sekä saaneensa apua ammattilaisilta.

-Mä olin tosi loppu. Uskalsin sanoa, että nyt en jaksa ja tarvitsen apua. Se ei ole aina kauhean helppoa. Mä olen aina ajatellut, että mun pitää pärjätä, että mä en ole kenellekään taakaksi. Minä pärjään ja minä teen!, Jannika B kertoi uupumuksestaan ohjelmassa.


Kesä on jäänyt taakse ja koulu sekä työt ovat alkaneet meistä monilla. Tämä on saanut myös Jannika B:n uuden äärelle. Hän on jakanut fiiliksiään Instagramissa näin:

-Tällä hetkellä mieltäni painaa suuri haikeus kun syksyn aamut tuntuvat rinnassa. Samalla kuitenkin rakastan syksyä. Tänä kesänä olen jälleen kerran joutunut oppimaan ja hyväksymään elämän ristiriidat - iloa ja surua, vihaa ja rakkautta, syntymää ja kuolemaa. Niistä tunteista on syntynyt myös lauluja. Parhaita mitä olen koskaan tehnyt, Jannika kertoo.


Jannika B

Jannika B istui Vain elämää -pöydän ääressä edellisellä kaudella. Kuva: Nelonen, Petri Aho


Jannika B jatkaa Instagramissa:

-Martta aloitti tänään esikoulun ja pian meitä on neljä. Tulevaisuus jännittää ja ihastuttaa ja samalla luopuminen ja muutos pelottaa. Yritän kiitollisena ottaa kaiken vastaan, mutta helppoa se ei aina ole. Tänään olen surumielinen mutta samalla hymyilen. Kaikki on hyvin, Jannika B päättää sydän-emojin kera.


Instagramissa ensimmäisessä kuvassa näemme hieman surumielisen, mutta valoisan Jannikan. Toisen kuva on eskaritaipaleensa aloittavasta Martasta.


Pääset katsomaan kuvia painamalla kuvan oikealla olevaa nuolta:Lue myös: Vauvaa odottava Jannika B ilakoi somessa raskauspöksyissä: "Hell yeah sexy..."


Lue myös: No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."


Vain elämää -ohjelman 12. tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Katso kaikki tv-ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»