Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Marja Hintikka ja Ilkka Ile Uusivuori ovat kehittäneet oman tavan selvitä arjessa - Näin he toimivat

Nauris.fin haastattelussa työn ja perheen ristipaineessa elävä Marja Hintikka.

25.1.2020 klo 10:00

Luokkajuhlat

Marja Hintikka kuvattuna MTV3:n lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Marja Hintikka on juontaja ja tv-kasvo, joka on tuttu mm. Vappu ja Marja Livestä, Villa Hintikasta ja Luokkajuhlat -ohjelmasta. Hintikka on naimisissa Ilkka Ile Uusivuori kanssa ja heillä on kolme alle kouluikäistä lasta.


Miten yhdistät lapsiarjen vaativaan työhön?

- Siedän päivittäistä kaaosta. Siitä ajatuksesta, että kaikki olisi täydellisesti hallinnassa pitää luopua, jos haluaa pyörittää vähillä unilla arkea ja tehdä töitä ja nauttia siitä. Olen hyväksynyt sen, että säädön määrä on arjessa vakio.

- Eletään viikko kerrallaan, päivä kerrallaan, minuutti kerrallaan, jopa sekunti kerrallaan. Selviän niin, että lyhennän sitä aikaa. Aikajänne menee sitä pienemmäksi, mitä tuskaisempi olo on. Se auttaa, Hintikka avaa omaa selviytymisfilosofiaansa.


Pikkulapsiarki on vaativaa, eikä yhteistä aikaa puolison kanssa ole aina helppo saada. Marja Hintikka jakoi Instagramissa yhteiskuvan puolisonsa Ile Uusivuoren kanssa Kultainen Venla-gaalasta. Some-tilillään hän paljastaa, että ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen he saavat juhlia kollegoiden kanssa ihan niin pitkään kuin jaksavat. Kuvan on ottanut Anne Kukkohovi.Joskus elämässä voi ja tulee tehdä valintoja. Hintikka ottaa esimerkiksi ystävänsä toimintatavan arjessa selviämiseen.

- Mun yksi ystävä sanoi viisaasti, että hän ei siivoa ihan lastensuojelullisista syistä. Hänellä on niin monta lasta, jos hän siivoamisesta stressaisi, niin hän olisi äreä koko ajan. Hän on luopunut siivoamisesta, sitten eläkkeellä ehtii siivota. Mäkin ajattelen, että jonain päivänä voin stailata yhden Aalto-vaasin keskelle huonetta ja ottaa siitä kuvia Instagramiin, mutta nyt ei ole se hetki.


Luokkajuhlat

Villa Hintikassa vieraana mm. artisti Kaija Koo, tubettaja ja somevaikuttaja Roni Bäck sekä ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurkse. Kuva: MTV3


Hintikka ja Uusivuori ovat kehittäneet yhdessä oman tavan nähdä arkihetkien kauneus.

- Nyt jo tiedän, että joku tulee 5.30 pussailee ja vaatii leikkimään. Haluan pysähtyä ja oikeasti nähdä sen kauneuden. Miten mä näen tämän hetken 85-vuotiaana, me mietitään Ilen kanssa. Se on meidän meditaatiota. Se on tosi pysäyttävä harjoitus, meidän oma juttu, mitä me tehdään ja mietitään.


Villa Hintikka MTV3:lla to klo 21

Klikkaa ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»