Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Maria Veitola koki henkilökohtaisesti lomaparatiisin tiukan koronakurin: "Se on ristiriitaista..."

Toimittaja Maria Veitola lomailee Thaimaan Phuketissa.

7.1.2022 klo 15:05

Maria Veitola

Maria Veitola on suomalainen radio- ja televisiotoimittaja, käsikirjoittaja sekä talk show -emäntä. Kuva: KKM


Toimittaja ja Kultainen Venla -palkittu Maria Veitola on kertonut Instagramissa lomailevansa Thaimaassa. Veitola on jakanut lomamatkastaan kuvia ja kertonut mm. tiukoista koronasäädöksistä, joita Thaimaahan matkustaminen vaati.


Nyt Veitola on kokenut konkreettisesti hieman erikoisessa tilanteessa, mitä tiukat koronasäädökset ovat saaneet aikaan lomaparatiisissa.


Lue myös: Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjastaVeitola on jakanut Instassa kuvia vesihuvipuistosta ja vesiliukumäistä, jotka näyttävät aavemaisen tyhjiltä. Hän kirjoittaa somessa:

-Vanhempana sitä tosiaan päätyy tekemään asioita, joita ei ehkä muuten tekisi. Esim. hillumaan päiväksi mahtavaan vesihuvipuistoon ja laskemaan vesiliukumäkiä, jotka ovat vähintäänkin hurjia, Veitola aloittaa ja jatkaa:

-Usein sanotaan, että ihminen kehittyy epämukavuusalueella. No, en nyt sitäkään tiedä. Mutta sen tiedän, että kieltäytymällä hupsuista, huimista ja lapsellisista asioista, tulee kieltäytyneeksi samalla naurusta, ilosta ja ihanista adrenaliiniryöpyistä.


Lue myös: Iik! Maria Veitola sai tiukkaa komennusta Ile Uusivuorelta: “Mitä vit***uu, eiks sulla oo…”


Veitola paljastaa lopuksi koronan vaikutukset turisteille tarkoitetun vesipuiston toimintaan:

-Kuten kuvista näkee, täällä Phuketissa on hipi hiljaista. Yleensä vesihuvipuisto vetää päivässä satoja, jollei tuhansia ihmisiä. Nyt me oltiin siellä lähes keskenämme. Se on ristiriitaista: paikallisille yrittäjille tietysti surkeaa ja meille tosi ihanaa.


Veitola jakoi Instassa kuvia vesihuvipuistosta. Katso kaikki kuvat klikkaamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Päivitys on kerännyt someseuraajilta ristiriitaisia kommentteja:

-Ilo irti nyt ja nauttikaa, yksi kehottaa.

-Pääsit leikkimään britneyä. Olis vuokrannut just ton päiväksi omille pojille, eräs analysoi.

-Surullista kuinka hiljaista, toinen toteaa.

-No aikas kivaa, upeeta. Ja kaikkihan on nykyään ristiriitaista. Mutta nauttia pitää, milloin on mahdollista. Ja pitää nauttia siitäkin että joku saa nauttia. Eihän tästä ajasta muuten tule mitään. Lisää kuvia vaan, nämä on niin ihania katsella, eräs innostaa.


Maria Veitola

Veitola on yökyläillyt omaa nimeään kantavassa ohjelmassa arvovaltaisissa kodeissa. Tässä pääministeri Sanna Marinin kanssa perinteinen selfie.


Lue myös: Paljastus! Pääministeri Sanna Marin mm. meikkaa vessassa, "irrottelee" ja saunoo Yökylässä-jaksossa


Yökylässä Maria Veitola -jaksot mtv.fi ja MTV3

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat