Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Symppis lammasfarmari Ville on yksi maajusseista: "Kyllä mä toivoisin, että..."

Maajussille morsian -suosikkisarjassa kumppania etsii kolme naista ja viisi miestä.

13.3.2023 klo 11:25

Maajussille morsian

Maajussille morsian -ohjelmaan lähtenyt lammasfarmari Ville etsii kumppania tilalleen Perämeren rannikolle Simoon. Kuva: MTV3Maajussille morsian suosikkisarja tulee taas ja kirjeitä odottelevat maajussit on julkaistu. Yksi maajusseista on 32-vuotias Ville.


Simojoella elelevä poikamies isännöi vanhaa lammastilaa merenkurkun saaristossa. Lampaiden kasvattamisen vanhalle sukutilalle aloittivat aikanaan Villen vanhemmat, ja tila on ollut hänen vastuullaan seitsemän vuotta.


Maajussille morsian

Vappu Pimiä juontaa supersuosittua Maajussille morsian tosi-tv-sarjaa myös uudella kaudella. Kuva: MTV3


Villen tilalla lampaita on n. 500 ja luku tuplaantuu keväällä karitsoinnissa. Lampaat tekevät tärkeää työtä ympäristön kannalta, kun ne viedään kesäksi läheisille saarille tekemään maisemointityötä. Syksyllä ne haetaan takaisin tilalle talvehtimaan.


-Kyllä mä toivoisin, että löytäisin elämänkumppanin, jonka kanssa voisi mennä naimisiin ja perhettäkin perustaa. Kyllä perhe on tärkeä ja toivoisin sitäkin, Ville kertoo ohjelman inserttivideossa.Tilan töiden ohella Ville opiskelee korkeampaa tutkintoa ympäristötekniikasta. Ympäristö ja ilmastonmuutos kiinnostavat, koska niillä on myös tilan toimintaan iso vaikutus.


Ville etsii kumppania, jonka kanssa puolittaa surut ja tuplata ilot ja tulevaisuuden haaveena on perustaa oma perhe. Toiveissa on myös kumppani, joka ymmärtää tilan luonteen ja on valmis tukemaan sen arjessa.


Maajussille morsian

Jani on yksi uusista maajusseista. 26-vuotias pienen hevostilan pitäjä Urjalasta etsii miestä Maajussille morsian -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Haku ohjelmaan on avautunut mtv.fi palvelussa.


Katso tästä kaikkien uusien maajussien esittelyt: Maajussille morsian yllätys! Maajussi-Jani, 26, etsii miestä: "Tottakai se kaipuu toisesta on..."


Lue myös: Tätä on odotettu! Maajussille morsian "pikkuveli" vie rakkauden ja romantiikan etsimisen maailmaan


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaina 13.3. klo 20 alkaen.

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV:llä syksyllä 2023.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat