Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä on odotettu! Maajussille morsian "pikkuveli" vie rakkauden ja romantiikan etsimisen maailmaan

Maajussille morsian maailmalla -realitysarja starttaa vihdoinkin ja tässä ovat uudet maajussit.

14.3.2023 klo 15:00

Maajussille morsian maailmalla

Vappu Pimiä juontaa Maajussille morsian maailmalla -sarjan. Kuva: Suomi24 Viihde


Maajussille morsian maailmalla -sarja saa kaivattua jatkoa, kun neljä rohkeaa maajussia eri puolilta Eurooppaa etsii rakkautta Suomesta. Tätä kautta on varmasti moni jo odottanut, sillä aiempien ohjelmatietojen mukaan sen piti tulla tv:stä jo vuosi sitten keväällä 2022.


Sarjan toisella kaudella tapaamme matkoillaan Suomeen ihastuneen Francescon Italiasta, Suomessa aiemmin asuneen Sinanin Turkista, suomalaisen ex-vaimonsa kautta Suomeen tutustuneen Asgeirin Norjasta sekä suomenruotsalaisen Annin, joka on asunut jo kolme vuosikymmentä Islannissa.


Maajussien mukana matkaamme Etelä-Italiaan, Norjaan, Islantiin ja Turkkiin. Sarjassa farmiviikoille lähdetään kunkin maajussin kotiseudulle. Pikatreffit puolestaan järjestetään Suomessa.


Tässä ovat tulevan kauden maajussit:


Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Francesco, Santeramo in Colle, Italia

Francesco on varttunut sukutilallaan Santeramo in Collen kylässä Pugliassa, Etelä-Italiassa vanhempiensa, veljensä ja ystäviensä ympäröimänä. Francescon ex-tyttöystävä on suomalainen ja Francesco teki seurustelusuhteen aikana Suomeen useita matkoja tutustuen suomalaiseen kulttuuriin.


Francescon maatilalla tuotetaan mm. maitoa, oliiviöljyä, hedelmiä ja erilaisia manteleita. Hän hoitaa tilaa yhdessä isänsä ja ystäviensä kanssa.


Francesco toivoo löytävänsä rinnalleen aktiivisen suomalaisen naisen, jonka kanssa voisi herätä yhdessä aamun treeneihin ja harrastaa liikuntaa yhdessä. Francesco toivoo tyttöystävänsä olevan vahva, kuten hän itsekin on ja nauttivan itsensä kehittämisestä. Francesco tunnustaa olevansa romanttinen omalla tavallaan. Energisen Francescon unelmaan romanttisesta illasta tyttöystävän kanssa sisältyvät ainakin avoauto, hiekkaranta ja auringonlasku.Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Asgeir, Lillesand, Norja

Asgeir on ammattikalastaja. Hänellä on vahva yhteys Suomeen suomalaisen ex-vaimonsa sekä kahden lapsensa kautta. Asgeir tuntee suomalaisen kulttuurin ja ymmärtää suomen kieltä jonkin verran.


Asgeir tunnetaan yhtenä Norjan parhaista kalastajista. Hän on aikoinaan tehnyt kalastusharrastuksesta itselleen ammatin, joka vie häntä vuosittain matkoille ympäri maailmaa.


Asgeir on vakavissaan etsimässä vierelleen kumppania, jonka kanssa viettää elämässä edessä olevat hetket. Asgeirin suurin unelma on saada rinnalleen aktiivinen, luontoa, ulkoilmaa ja matkustamista rakastava, intohimoinen nainen, joka nauttisi myös ihan tavallisesta perhe- ja parisuhdearjesta. Hän uskoo, että kun se oikea nainen löytyy, hän on valmis heittämään itsensä rakkauden vietäväksi sataprosenttisesti.


Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Ann, Selfoss, Islanti

Ann on positiivinen ja elämäniloinen maajussitar Selfossista, Islannista. Suomenruotsalainen Ann kasvattaa ja kouluttaa maatilallaan islanninhevosia. Ann on kotoisin Helsingistä, mutta asunut jo kolmisenkymmentä vuotta Islannissa ja jäänyt sille tielleen.


Hevostilan ulkopuolella Ann työskentelee osa-aikaisena koulunkäyntiavustajana paikallisessa koulussa. Lapset ovat aina olleet Annin sydäntä lähellä ja hänen omaan perheeseensä kuuluu nykyään viisi aikuista lasta ja neljä lastenlasta. Vapaa-ajallaan Ann nauttii villapaitojen neulomisesta sekä rikossarjojen katsomisesta.


Ann on ollut pitkään sinkku ja etsii nyt vierelleen huumorintajuista ja fiksua miestä, jonka kanssa keskustella elämän pienistä ja suurista asioista ja nauttia ihan tavallisesta arjesta. Ann toivoo löytävänsä Suomesta miehen, joka nauttii maatilan töiden tekemisestä ja vaikkapa hanuritansseissa käymisestä yhdessä. Annilla on elämässään kaikki hyvin ja hän nauttii suuresti perheestään, mutta rakkaus puuttuu rinnalta.Maajussille morsian maailmalla

Kuva: MTV3


Sinan, Izmir, Turkki

Sinan on tekstiiliyrittäjä Izmirin miljoonakaupungista. Hän työskentelee päivisin perheyrityksessä, joka valmistaa ja myy vaatteita islamilaisille naisille. Sen lisäksi hän huolehtii iäkkäistä vanhemmistaan ja hoitaa isänsä sukutilaa kaupungin laitamilla. Maatilalla työskentely tuo luontoa rakastavalle Sinanille tärkeää vastapainoa kaupungin sykkeeseen.


Sinanilla on vahva yhteys Suomeen. Hän asui Helsingissä kolme vuotta ja toimi pizzeria-yrittäjänä ystävänsä kanssa, kunnes joutui palaamaan takaisin Turkkiin vanhempiensa kunnon huononnuttua. Sinan kaipaa takaisin Suomeen ja olisi valmis muuttamaan Suomeen, jos vierelle löytyisi sopiva puoliso. Sinan arvostaa suomalaisissa naisissa erityisesti heidän itsenäisyyttään ja sitkeyttään.


Sinan haluaa tulevaisuudessa vaimon ja omia lapsia, joiden keskellä olla onnellinen. Romantikoksi tunnustautuva Sinan uskoo vielä löytävänsä suuren rakkauden.


Maajussille morsian maailmalla

Maajussille morsian maailmalla on suositun Maajussille morsian -sisarsarja. Kuva: MTV3


Lue myös: Oi! Vappu Pimiä paljasti yllättäen ihanan rakkausuutisen: "Maajussi-Kalle ja Niina..."


Lue myös: Wau! Maajussi-Kalle ja Niina remppaavat maalaistaloa - Katso upea muodonmuutos: "Aivan ihanan..."


Lue myös: Oho! Vappu Pimiä jakoi pusukuvat rakkaansa kanssa - Avoin paljastus: "Aikoinaan saunan lauteilla..."


Maajussille morsian maailmalla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 13.4. klo 21.

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»