Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Vappu Pimiä jakoi pusukuvat rakkaansa kanssa - Avoin paljastus: "Aikoinaan saunan lauteilla..."

Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen ovat lähteneet tyttäriensä kanssa lomamatkalle Malediiveille.

9.12.2022 klo 10:00

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on tuttu tv:stä mm. huippusuosittujen Maajussille morsian ja Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana. Kuva: KKM


Vappu Pimiä on pakannut kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtenyt perheensä kanssa Malediivien lämpöön. Monitoiminaisella on takanaan juontopesti syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ja onpa Pimiällä monta rautaa tulessa mm. somevaikuttajana ja yrittäjänä.


Suosittu tv-kasvo on jakanut Instagram-tilillään tunnelmia eksoottisesta lomakohteesta. Erityiseksi ulkomaanmatkan tekee se, että kohteen valitsi Pimiän puoliso Teemu Huuhtasen 50-vuotispäivien kunniaksi. Pariskunta viettää myös parisuhteensa vuosipäivää.


Vappu Pimiä

Syksyllä Pimiä nähtiin TTK-juontajana yhdessä Ernest Lawsonin kanssa. Kuva: MTV3


Pimiä on jakanut miehensä kanssa rakkauden täyteisiä kuvia auringon laskiessa. Pariskunta on toistensa syleilyssä ja kuvissa he antavat toisilleen suukkoja. Vappu Pimiä käyttää julkaisussa Teemu-rakkaastaan hellittelynimeä "Metsolan Erkki" viitaten suosittuun suomalaiseen tv-sarjaan 80- ja 90-luvulta.


Näin Vappu Pimiä kirjoittaa herkästä hetkestä:

-12 vuotta ollaan tänään painettu Metsolan Erkin kanssa samaa latua. Kannatti aikoinaan saunan lauteilla pitkällisen soutamisen ja huopaamisen jälkeen esittää tiukka kysymys, että mikä tämän homman nimi oikein on!?


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Some-seuraajilta tulee runsaasti onnitteluja ja sydän-emojeja. Pimiän ystävä Susanna Laine kiinnittää huomiota Pimiän saunaviittaukseen:

-Saunatalk, nevöfoget!!, Laine kirjoittaa somessa.


Pimiä kirjoittaa somessa "office of the day" eli suomeksi tämän päivän toimisto.Merellinen zen-maisema Pimiän Insta-tililtä:Lue lisää: Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."


Lue lisää: Juontaja Vappu Pimiä paljastaa, lähtisikö itse rakkausrealityyn: “En tiedä, mitä mieltä herra…”


Tanssii Tähtien Kanssa ja Maajussille morsian MTV Katsomo


Katso ohjelma-aikoja Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»