Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

Vappu Pimiä lähti etelän lomalle ennen uuden Tanssii Tähtien Kanssa -kauden alkua.

8.8.2022 klo 12:22

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on suosittu juontaja, yrittäjä ja kirjailija.­ Kuva: KKM


Suosikkijuontaja Vappu Pimiää pidetään rempseänä ja rohkeana naisena, joka ei tunnu pelkäävän mitään. Pimiä on tällä hetkellä lomalla Kreikassa, jossa hän on heittäytynyt omalle epämukavuusalueelleen ja ylittänyt itsensä.Pimiä on jakanut Instagram-tilillään kuvia ja fiiliksiä kiivettyään mysteerimiehensä eli Teemu Huuhtasen kanssa korkealle paikalle lenkkireissullaan. Homma ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys, sillä Pimiä tunnustaa kärsivänsä korkeanpaikankammosta.


Pimiä kirjoittaa Instassa näin:

-Aamun lenkki oli melkoinen suoritus ja hyvää siedätyshoitoa tälle korkeanpaikankammoiselle! Mut hienot oli kyllä maisemat ja ylpeä olen itsestäni, vaikka sydän meinas pysähtyä pari kertaa!


Insta-kuvissa Pimiä tuulettaa voitonriemuisena uskallettuaan korkealle. Kuvat on otettu ylhäältä ja niissä näkyy myös Haraki Beachiä sekä aviomies Teemu Huuhtanen. Monelle nämä kuvat eivät ole pelottavia, mutta korkeanpaikankammoiselle ne voivat olla hyytäviä.


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Lue myös: Ernest Lawson on uusi TTK-juontaja - Vappu Pimiä uuden edessä: "Tulevalla kaudella mä siirryn..."


Lue myös: Vappu Pimiä yllättää yön pikkutunneilla tällä tiukalla tekniikalla: "En puhu ja olen tosi..."


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 28.8. MTV3 ja MTV Katsomo

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat