Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä yllättää yön pikkutunneilla tällä tiukalla tekniikalla: "En puhu ja olen tosi..."

Suosikkiuusinta: Vappu Pimiä on yksi Suomen suosituimmista tv-kasvoista.

30.1.2022 klo 10:00

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on suosittu juontaja, yrittäjä ja kirjailija.­ Pimiä toimi uransa alussa MTV3-kanavan yöchatin juontajana sekä radiojuontajana. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Vappu Pimiä on tv-katsojille tuttu lukuisista tv-ohjelmista. Hän on juontanut mm. Maajussille morsian, Maajussille morsian maailmalla ja Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmia. Pimiä on pedantti työssään, muttei halua jäädä murehtimaan pieniä harha-askelia tv:ssä.


Suorat lähetykset ovat oma lajinsa ja Pimiä on nähty vuodesta toiseen miljoonayleisön vetävässä TTK:ssa säteilevänä ja nokkelasanaisena juontajana, joka ei jäädy. Miten ajat "höyryt" alas suoran lähetyksen jälkeen?

- Olen aika tarkka omasta työstäni ja mulla on sellainen tapa, että katson lähetyksen aina heti. Kun menen kotiin, teen itselleni iltapalan ja istun tv:n ääreen ja katson lähetyksen tallenteena.

- Olen aika ankara itselleni, tuleeko tautologiaa ja jos joku kohta on omasta mielestä mennyt huonosti, niin haluan katsoa sen läpi. Olen itse itseni pahin arvostelija. Se on mun tapani, mutten niihin enää sen jälkeen palaa, sen jälkeen päästän irti.


Vappu Pimiä on asunut perheineen myös Yhdysvalloissa, jossa he käyvät myös lomilla. Klikkaa kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Pimiän perheeseen kuuluu mies Teemu Huuhtanen sekä kaksi tytärtä. Suosikkijuontaja paljastaa tarvitsevansa omaa aikaa suoran tv-lähetyksen aiheuttaman adrenaliiniryöpyn jälkeen.

- Untahan en saa suoran lähetyksen jälkeen ennen kello yhtä, ja olen hyvin epäsosiaalinen suorien lähetysten jälkeen. En puhu ja olen tosi epäsosiaalinen, se on tapani suoran lähetyksen jälkeen. Mies (Teemu Huuhtanen) tietää tämän, ollaan oltu kymmenen vuotta yhdessä.


Lue myös: Vappu Pimiä paljastaa nolon TTK-kommelluksen: “En ole tarkoittanut kaksimielisyyksiä...”


Lue myös: Vappu Pimiä paljastaa Maajussille morsian salat - Jyrkkä ei roisille menolle ja kertakäyttöisyydelle


Tanssii Tähtien Kanssa, Maajussille morsian ja Maajussille morsian maailmalla ovat MTV-ohjelmistoa ja katsottavissa MTV Katsomossa.


Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta v. 2022


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»