Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Paljasta pintaa, pitsiä, mustaa nahkaa... Maajussi-Victoria rohkeissa kuvissa!

Maajussi-Victoria etsii kumppania Maajussille morsian -ohjelmassa.

2.6.2022 klo 7:00

Maajussi-Victoria

Victoria etsii rinnalleen rehellistä ja kypsää miestä. Kuva: MTV3


Maajussille morsiamen 15. kausi starttasi esittelyjaksolla. Mukana on tällä kaudella neljä miestä ja neljä naista - jokainen heistä etsii tosirakkautta. Yksi heistä on Victoria, 31, Laitilasta.Victoria kasvattaa kesäkukkia ja pyörittää kesäisin puutarhamyymälää. Tilaan kuuluu seitsemän kasvihuonetta, joissa kasvatetaan useaa eri lajiketta kesän myyntiin. Kahden lapsen äiti käy ahkerasti kuntosalilla. Hän rakastaa myös luonnossa liikkumista ja matkustelua.


Victoria ei ehkä vastaa aivan sitä perinteisintä kuvaa maajussista. Instagram-tilillään Victoria on julkaissut kuvia itsestään mm. treenaamassa ja luonnon keskellä, mukana on rohkeitakin otoksia näyttävästä naisesta.


Rantatunnelmissa:Taiteellista poseerausta painovoimaa uhmaten:Mustaa nahkaa rokkimimmi-otteella, kuva: @sir_peltziUima-altaalla Kuala Lumpurissa:


Rohkea prätkämimmi, kuva: @jannekangasphotographyKuntosalilla treenaamassa, kuva: @ahmed_rashid190Vierelleen Victoria kaipaa rehellistä ja kypsää miestä, josta olisi tukea työkiireisiin ja seuraa vapaa-ajan rientoihin. Puolisolta kaivataan aktiivista elämäntapaa ja aikaansaavaa asennetta. Victoria ei haaskaa aikaa, jos se oikea tulee vastaan, vaan on valmis hyppäämään syväänkin päähän.


Lue myös: Vappu Pimiä hehkuttaa Kallen ja Niinan rakkaustarinaa: Nämä 8 uutta maajussia etsivät tosirakkautta!


Maajussille morsian -sarjan 15. tuotantokausi esitetään MTV:llä syksyllä 2022.


Maajussille morsian -ohjelman uusien maajussien esittelyjakso mtv.fi

Katso ohjelma-aikoja tästäSuomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat