Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Paljasta pintaa, pitsiä, mustaa nahkaa... Maajussi-Victoria rohkeissa kuvissa!

Maajussi-Victoria etsii kumppania Maajussille morsian -ohjelmassa.

2.6.2022 klo 7:00

Maajussi-Victoria

Victoria etsii rinnalleen rehellistä ja kypsää miestä. Kuva: MTV3


Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, Maajussille morsiamen 15. kausi on yksi syksyn katsotuimmista ohjelmista. Mukana on tällä kaudella maajusseja ja maajussittaria - jokainen heistä etsii tosirakkautta. Yksi heistä on Victoria, 31, Laitilasta.Victoria kasvattaa kesäkukkia ja pyörittää kesäisin puutarhamyymälää. Tilaan kuuluu seitsemän kasvihuonetta, joissa kasvatetaan useaa eri lajiketta kesän myyntiin. Kahden lapsen äiti käy ahkerasti kuntosalilla. Hän rakastaa myös luonnossa liikkumista ja matkustelua.


Victoria ei ehkä vastaa aivan sitä perinteisintä kuvaa maajussista. Instagram-tilillään Victoria on julkaissut kuvia itsestään mm. treenaamassa ja luonnon keskellä, mukana on rohkeitakin otoksia näyttävästä naisesta.


Rantatunnelmissa:Taiteellista poseerausta painovoimaa uhmaten:Mustaa nahkaa rokkimimmi-otteella, kuva: @sir_peltziUima-altaalla Kuala Lumpurissa:


Rohkea prätkämimmi, kuva: @jannekangasphotographyKuntosalilla treenaamassa, kuva: @ahmed_rashid190Vierelleen Victoria kaipaa rehellistä ja kypsää miestä, josta olisi tukea työkiireisiin ja seuraa vapaa-ajan rientoihin. Puolisolta kaivataan aktiivista elämäntapaa ja aikaansaavaa asennetta. Victoria ei haaskaa aikaa, jos se oikea tulee vastaan, vaan on valmis hyppäämään syväänkin päähän.


Lue myös: Oi! Vappu Pimiä paljasti yllättäen ihanan rakkausuutisen: "Maajussi-Kalle ja Niina..."


Lue myös: Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Oskari sai yhden kirjeen - Näin homma eteni lähipitäjän naisen kanssa


Maajussille morsian MTV3 ma klo 20 ja MTV Katsomo

Katso ohjelma-aikoja tästä


Juttuun lisätty linkitykset 9/2022Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat