Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Iso yllätys tv:ssä - Suosittu tv-sarja starttaa näillä eväillä!

Tässä ovat Maajussille morsian ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjojen maajussit.

22.8.2023 klo 12:39

Maajussille morsian

Maajusseja ja maajussittaria, keskellä juontaja Vappu Pimiä. Kuva: Suomi24 Viihde


Maajussille morsian -suosikkisarjan jo 16. kaudella kumppania etsivät rohkeasti uudet maajussit ja maajussittaret. Kaikilla on haussa elämänkumppani, jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut.


Maajussille morsian -esittelyjaksossa olemme nähneet kahdeksan maajussia, joille on voinut kirjoittaa kirjeitä. Itse ohjelmassa on totuttu seuraamaan neljää maajussia. Eli kahdeksikosta rannalle jääneet ovat saaneet kirjelaatikot kainaloonsa ja heidän polkunsa on ohjelmassa päättynyt siihen.


Tällä kaudella pääsemme yllättäen näkemään, miten nämä tarinat jatkuvat. Katsojat pääsevät seuraamaan maajussien kohtaamisia puolisoehdokkaiden kanssa uudessa Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmassa. Jaksot nähdään ensin MTV Katsomossa ja sitten MTV3-kanavalla.


Tässä ovat Maajussille morsian -maajussit:


Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Ville, 32, Simo

Simojoella elelevä Ville isännöi vanhaa lammastilaa merenkurkun idyllisessä saaristossa. Lampaiden kasvattamisen vanhalle sukutilalle aloittivat aikanaan Villen vanhemmat, ja tila on ollut hänen vastuullaan seitsemän vuotta. Lampaita on viitisensataa ja luku tuplaantuu keväällä karitsoinnissa. Lampaat tekevät tärkeää työtä ympäristön kannalta, kun lampaat viedään kesäisin läheisille saarille tekemään maisemointityötä. Lampaat viettävät kesän saarissa ja syksyllä ne haetaan takaisin tilalle talvehtimaan.


Tilan töiden ohella Ville opiskelee korkeampaa tutkintoa ympäristötekniikasta. Ympäristö ja ilmastonmuutos kiinnostavat, koska niillä on myös tilan toimintaan iso vaikutus. Ville pitää myös hiihtämisestä ja harrastaa drone-kuvaamista.


Ville etsii kumppania, jonka kanssa puolittaa surut ja tuplata ilot ja tulevaisuuden haaveena on perustaa oma perhe. Toiveissa on myös kumppani, joka ymmärtää tilan luonteen ja on valmis tukemaan sen arjessa.


Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Kalle, 48, Pöytyä

Kalle on ison sukutilan omistaja Pöytyältä. Tilalla viljellään kauraa, rypsiä ja hernettä. Kalle on vuokrannut suurimman osan peltoalasta muille, mutta auttelee vielä tilan hommissa. Päivät kuluvat nykyään pääasiassa katsastusmiehen töissä ja tekemällä maahantuontihuoltoja puimureille.


Kalle on intohimoinen tanssiharrastaja. Harrastus alkoi jo 15-vuotiaana, kun Kallen äiti laittoi hänet tanssikurssille. Kalle on tanssiseuran toiminnassa mukana ja käy sen kautta vähintään kaksi kertaa viikossa tansseissa. Kallen toinen intohimo on vanhat autot ja koneet.


Kalle on eronnut ja avioliitosta on kaksi tytärtä. Tilan toiminnan alasajo on tapahtunut, jotta Kallella olisi enemmän aikaa lapsille ja mahdolliselle parisuhteelle. Kalle etsii itselleen tasapainoista parisuhdetta, jossa voisi jakaa arjen. Tanssia ei kumppanin tarvitse osata, mutta mielenkiintoa siihen Kalle toivoo.


Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Tarja, 54, Vartiala

Tarja emännöi mansikkatilaa Kuopion lähellä Vartialassa. Alun perin vanhempien kesäpaikkana toiminut tila siirtyi Tarjalle, kun hän muutti neljä vuotta sitten takaisin Suomeen Yhdysvalloista. Tehokas emäntä on kehittänyt tilaa ja viljelypinta-alaa on kasvatettu. Tulevaisuuteen on jo suunnitelmia eli paikallaan ei tällä tilalla poljeta.


Tarja asui parikymmentä vuotta Yhdysvalloissa, jonne hän muutti alun perin rakkauden perässä. Veri veti kuitenkin takaisin Suomeen ja hän muutti lastensa perässä takaisin vuonna 2018. Tarjalla on kolme aikuista lasta. Eläimet ovat lähellä Tarjan sydäntä ja tilalta löytyykin hevosia ja koiria. Tarjan toiveena on kehittää myös tätä osaa ja aloitella kenneltoimintaa.


Tarja etsii huomioonottavaa ja huolehtivaa kumppania, joka saa hänet nauramaan. Toiveena olisi suhde, jossa on hellyyttä ja tukea. Intohimoisesti työhönsä suhtautuva Tarja ei haikaile eläkkeelle ja toivoo kumppanilta löytyvän myös omia intohimon kohteita.


Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Sami, 31, Nurmijärvi

Nurmijärvellä asuva Sami pyörittää eri kaalilajikkeita ja ohraa kasvattavaa tilaa. Armeijan jälkeen Sami otti tilan vastuulleen vanhemmiltaan, mutta perhe on edelleen toiminnassa mukana. Tilan kasvukausi on eri lajikkeiden takia pitkä ja silloin töitä riittää. Sami on isäntänä tekevä ja kehittelee jatkuvasti tilan toimintaa.


Tilan töiden rauhoittuessa Sami harrastaa hiihtoa, enduroa ja vanhojen autojen kunnostusta. Tilan kasvukauden aikana harrastukset jäävät vähälle, mutta muulloin on aikaa harrastuksille ja nyt myös parisuhteelle.


Sami etsii nyt itselleen kumppania, jonka kanssa voisi perustaa perheen. Hän toivoisi kumppanin elävän arjen riennoissa mukana, mutta myös rauhoittavan menevää maajussia.Tässä ovat Maajussille morsian: Kaikki tarinat -maajussit:


Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Veli-Matti, 37, Ylivieska

Veli-Matti pyörittää Ylivieskassa lypsykarjatilaa veljensä kanssa. Tilalla on satakunta lypsävää lehmää ja nuorkarjaa. Lypsykarjan lisäksi tilan toimintaan kuuluu viljapeltoa ja metsää. Alun perin isovanhempien perustama tila siirtyi veljeksille 10 vuotta sitten. Tilan toimintaan lapsesta asti kasvaneet veljekset ovat kehittäneet toimintaa ja yhteistyö sujuu hyvin.


Veli-Matti pitää kunnostaan hyvää huolta ja liikunta on lähellä sydäntä. Hiihtäminen, sulkapallo ja kuntosali ovat mieluisimmat liikuntamuodot. Hyvä kunto antaa tasapainoa työlle ja auttaa jaksamaan. Veli-Matilla on edellisestä avioliitosta kaksi lasta.


Nyt on aika mennä eteenpäin ja hakusessa on se oikea. Toiveena olisi löytää maanläheinen, iloinen ja positiivinen kumppani, joka ymmärtää tilan arjen. Veli-Matista saa vakaan ja luotettavan kumppanin, joka osaa puhua ja antaa tukea.


Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Pinja, 35, Kärkölä

Kärkölässä asuva Pinja otti vanhemmiltaan sukutilan haltuunsa vuonna 2021. Omalla suvulla 1800-luvun lopulta olleella vanhalla tilalla on viljelty jo 1500-luvulta lähtien. Pinja on tilan ensimmäinen emäntä. Päätoimena tilalla viljellään viljaa, mutta erityisen lähellä Pinjan sydäntä on lampaiden pito.


Pinja opiskeli alkujaan eläinlääkäriksi ja toimi siinä ammatissa sukupolvenvaihdokseen asti. Pinjalle eläimet ja niiden hyvinvointi onkin tärkeää. Pinja harrastaa paljon koirien kanssa ja kouluttaa niitä myös lammaspaimenkoiriksi.


Pinja toivoisi löytävänsä tasapainoisen parisuhteen, jossa molempien olisi hyvä olla. Hän haluaisi arkea jakamaan kumppanin, joka olisi kiinnostunut tilan toiminnasta, vaikka ei työmiestä etsikään.Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Aino, 40, Tarvasjoki

Varsinais-Suomessa Tarvasjoella asuva Aino emännöi 1500-luvulla perustettua tilaa. Tila on ollut Ainon suvulla 1890-luvulta ja tilalla viljellään luomuviljaa. Ainosta tuli tilan emäntä 10 vuotta sitten ja juuret ovat tukevasti maaseudulla. Aino tekee päätyötä erityisluokanopettajana ja maatila onkin sivutoimeentulo ja elämäntapa.


Aino harrastaa musiikkia, liikuntaa ja yhdistystoimintaa. Aino on myös kiinnostunut tilan ja maatalouden perinteistä ja historiasta. Hän kokkailee mielellään leivinuunissa ja kasvattaa perinneperennoja ja muita hyötykasveja. Ainolla on kolme kouluikäistä lasta.


Aino etsii itselleen huumorintajuista miestä, joka arvostaa menneisyyttä, elää nykyisyyttä ja suhtautuu optimistisesti tulevaan. Aino haaveilee elämästä tilalla myös tulevaisuudessa ja haluaa kehittää tilaa yhdessä tulevan kumppanin kanssa.


Maajussille morsian

Kuva: Suomi24 Viihde


Jani, 26, Urjala

Jani on nuori pienen hevostilan pitäjä Urjalasta. Jani osti aikanaan sedältään vanhan tilan, johon on remontoitu paikat omille hevosille. Kaupungissakin asunut Jani ihastui maaseudun rauhaan ja alkoi elää omannäköistä elämää. Jani haaveilee tilan ja hevostoiminnan laajentamisesta. Este- ja kenttäratsastukseen erikoistuvaa toimintaa halutaan kehittää kasvattamalla hevosia ja kilpailemalla.


Hevoset vievät valtaosan Janin vapaa-ajasta, mutta sen lisäksi Jani kuntoilee ja lenkkeilee aina ajan salliessa. Jani tekee tilanhoidon ohella työkseen lähihoitajan töitä ryhmäkodissa.


Jani etsii rinnalleen avointa ja rehellistä miestä. Huumorintaju on Janille tärkeää ja sen puute onkin kynnyskysymys. Kumppanin tulisi myös nauttia maalaiselämästä, mutta maalaistaustaa ei tarvitse olla.


Lue myös: Romantiikkapommi! Maajussi-Kalle ja Niina-rakas palasivat "rikospaikalle": "Ihania muistoja ja..."


Lue myös: Oho! Maajussi-Kallen Niina sai pysäyttävän kommentin sydänlääkäriltä: "Tämä on just se lause, jota…"


Maajussille morsian ma 28.8. MTV3 klo 20.00 esittelyjaksolla.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat ma 11.9. MTV Katsomo ja pe 15.9. MTV3 klo 19.30.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»