Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Maajussi-Kallen Niina sai pysäyttävän kommentin sydänlääkäriltä: "Tämä on just se lause, jota…"

Suosikkiuusinta: Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Niina sairastaa parantumatonta sydänsairautta.

3.11.2022 klo 7:00

Maajussi-Kalle

Maajussi-Kalle ja Niina tutustuivat ja rakastuivat Maajussille morsian -ohjelmassa. Pariskunta asuu nyt yhdessä Sastamalassa ja hoitaa maatilaa. Kuva: MTV3Maajussille morsian -ohjelmassa seurattiin viime vuonna silmä tarkkana maajussi-Kallen ja Niinan rakkaustarinaa.


Jo ohjelmassa kävi ilmi, että Niina sairastaa parantumatonta ja harvinaista sydänsairautta, CPVT:tä. Hän sai ensimmäisen sydämentahdistimen jo 18-vuotiaana.Maajussi-Kalle

Niina ja Kalle herkässä hetkessä Maajussille morsian -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Nyt Niina on kertonut Instagram-tilillään ongelmista sydämentahdistimen kanssa.

-Tällä viikolla onkin sitten lentänyt kuraa naamaan! Taas täällä sairastellaan ja sen lisäksi sydämentahdistin sekoilee, jonka vuoksi jouduin lähtemään erilliseen tsekkaukseen sydänsairaalaan Tampereelle. Tays ei toimi yhteistyökumppanina juuri tämän mun tahdistinvalmistajan kanssa, joka vaikeuttaa hoitoa.


-On ollut tosi vaikea ja turvatonkin olo nyt kontrolleissa, kun kukaan ei oikein tiedä, miten laitteet toimivat ja käyttöä opetellaan samalla kun olen piuhoissa kiinni, hämmentynyt Niina kirjoittaa.


Niinan kirjoitus jatkuu kuvan jälkeen ->


Maajussi-Kalle

Niina harrastaa laulua ja musisointia, Maajussille morsian -ohjelman hakemusvideossa hän mm. lauloi Kallelle. Kuva: MTV3


Niina jatkaa kirjoitustaan:

-Lääkäri oli tosi epäileväinen siitä, olenko varma että laite hälytti. Kyllä, noin 10 sekunnin kova piippausääni tuli mun sisältä – ei pään – vaan rintakehän sisältä. Myös Kalle oli vieressä kuulemassa sen. Parasta oli kuitenkin lääkärin kommentti loppuun: ”No onhan tämä jokseenkin ihan uskottava tarina.”


-Tämä on just se lause, jota odotan ja haluan kuulla eniten, kun oon jo valmiiksi hämmennyksissä siitä, miksi mun sisällä oleva elektroninen laite hälyttää. Ylipäätään elektroninen laite kehon sisällä yhdistettynä johdolla omaan sydämeen on jo ihan tarpeeksi hämmentävää ja pelottavaa.


Kirjoituksen yhteyteen Niina on jakanut itsestään kuvan tilahommissa:Onneksi tarinalla on onnellinen loppu:

-Loppu hyvin, kaikki hyvin ja vaikka käteen ei jäänyt muuta kuin jokseenkin uskottava tarina, niin ei tässä muu auta kuin pysyä posina! Kuten tässä kuvassa, jossa pesin koneita pari viikkoa sitten: kurat naamalla hymyssä suin, positiivinen Niina lopettaa tarinansa.


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina tyrmäävän upeana hääpuvussa - Tämä prinsessaunelma kerää katseet!


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina hurmaa uudessa hiustyylissä - Tämä kaunotar saa päät kääntymään!


Lue myös: Oi! Vappu Pimiä paljasti yllättäen ihanan rakkausuutisen: "Maajussi-Kalle ja Niina..."


Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat