Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Kallen Niina kerää katseet vaikka metsätyö-asussa: "Miten tyrmäävän tyylikäs..."

Maajussille morsian -realitystä tuttu Niina ei pelkää tilan töitä ja nyt hän on ryhtynyt metsähommiin.

2.2.2023 klo 11:30

Maajussi-Kalle

Maajussi-Kalle ja Niina löysivät toisensa Maajussille morsian -ohjelmassa. Kuva: MTV3Maajussille morsian -ohjelmassa on nähty kauniita rakkaustarinoita. Yksi niistä oli, kun maajussi-Kalle ja Niina löysivät toisensa.


Pariskunta hoitaa nyt yhdessä maatilaa Sastamalassa. Niina on ottanut maatalon työt aktiivisesti haltuun. Nyt hän on kertonut Instagram-tilillään metsähommista.


Maajussi-Kalle

Ilmassa säkenöi, kun maatilallinen Kalle ja musiikin opiskelija Niina tutustuivat ja rakastuivat Maajussille morsian -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Niina on kertonut sairastavansa parantumatonta ja harvinaista sydänsairautta, CPVT:tä. Hän sai ensimmäisen sydämentahdistimen jo 18-vuotiaana. Tämä tuo omat haasteensa metsätöihin, mutta puuhakas nainen on nekin selättänyt. Myös pieni koko on tuonut omat haasteensa.Niina aloittaa kirjoituksensa kiitossanoin:


-Kiitos kaikista ihan superihanista ja kannustavista viesteistä, joita oon saanut teiltä liittyen metsähommiin! Kiitos jokaisesta. Ihanaa saada teidät mukaan meidän erilaisiin töihin tätä kautta.


Metsätöissä tulee olla oikeanlaiset varusteet ja maajussin morsian onkin löytänyt itselleen sopivat. Hän kirjoittaa:

-Paljon on tullut myös kysymyksiä moottorisahoista ja naisten metsurivaatteista. Kiva, kun kyselette! Mun oli hieman haastavaa löytää sopivia vaatteita, kun oon kuitenkin sen verran lyhyt, että suurin osa takeista roikkui polvissa asti ja housujen lahkeet käveli perässä.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen ->


Niina on jakanut Instassa kuvan itsestään metsätöissä:Niina antaa Instassa yksityiskohtaiset tuotetiedot itselleen sopivista tuotteista:

-Lopulta löytyi Oregon Yukon metsurin takki, jossa on kätevä kiristys selkäpuolella ja samaa sarjaa olevat turvahousut! Todella hyvät päällä. Ihan nappivalinta mulle. Moottorisahana käytän Husqvarnan akkusahaa, joka on turvallisempi vaihtoehto sydämentahdistimen kannalta. Se on myös vähän sirompi ja kevyempi, eli just soppeli mulle!Someseuraajat kyselevät Niinalta yksityiskohtaisia kysymyksiä metsätöistä. Yksi kyselee, sahaako Niina oikeasti. Toinen haluaa tietää, minkälaiset elektroniset laitteet käyvät sydämentahdistimen kanssa. Kolmas ihmettelee, miten Niina jaksaa tehdä raskaita metsätöitä. Postaus saa ansaitusti tsemppaavia hymiöitä: sydämiä, peukkuja ja taputuksia. Saapa maajussin morsian myös ihailua metsälookistaan: "Vau miten tyrmäävän tyylikäs metsuri", eräs ihastelee.


Niina vastailee seuraajilleen aktiivisesti. Kyllä, hän sahaa oikeasti ja taitokin on kohentunut niin, että hän jaksaa painaa jopa kolme tuntia metsähommia.


Lue myös: Maajussi-Kalle ja Niina yllättivät Vappu Pimiän sympaattisesti joulun alla: "Tällaisia ihania..."


Lue myös: Wau! Maajussi-Kalle ja Niina remppaavat maalaistaloa - Katso upea muodonmuutos: "Aivan ihanan..."


Lue myös: Oho! Maajussi-Kallen Niina sai pysäyttävän kommentin sydänlääkäriltä: "Tämä on just se lause, jota…"


Maajussille morsian MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat