Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat häähumusta - Katso romanttiset otokset maalaismiljöössä!

Maajussi-Kalle ja Niina rakastuivat Maajussille morsian -realityssä.

2.2.2022 klo 11:32

Maajussi-Kalle

Niinan ja Kallen yhteinen kesä alkoi suudelmin. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelman suosikkipariksi muodostui maajussi-Kalle ja Niina. TV-katsojat pääsivät mukaan romanttisiin hetkiin, kun nuoret aikuiset tutustuivat toisiinsa ja rakastuivat. Pariskunta joutui kuitenkin pitämään suhteensa salassa kesän yli syksyyn, sillä tv-sarjan jaksot tulivat ulos vasta syksyllä.Koska suhde piti pitää salassa, Niina ja Kalle eivät voineet liikkua julkisesti yhdessä. Niina ei voinut myöskään jakaa kuvia niiden ottohetkellä sosiaalisessa mediassa. Mutta nyt Niina on jakanut kesän ajalta otettuja salakuvia Instagram-tilillään. Eikä mitä tahansa kuvia, vaan hääkuvia!


Lue lisää: Maajussi-Kallen Niina hurmaa uudessa hiustyylissä - Tämä kaunotar saa päät kääntymään


Niina kirjoittaa Instassa näin:

-Kesällä sain kunnian olla mukana Kallen siskon häissä! Silloin meidän piti elää vielä salassa ja oli tosi jännittävää saada olla yhdessä niinkin julkisesti. Saatiin siis tuotannolta lupa, kun kyseessä oli yksityistilaisuus. Piti pitää kuitenkin huoli, ettei meistä julkistettu mitään kuvia vahingossakaan vielä silloin. Syötiin, juotiin, naurettiin ja tanssittiin yöhön asti. Sitten käppäiltiin kesäyön pimeydessä (tai oikeastaan jo aamuhämärässä) kotiin onnellisina ja pyörällä päästä koko elämästä. Kuten viimeisestä kuvasta näkee, niin riemu repeili pitkin päivää.


Maajussi-Kalle

Niina ja Kalle asuvat yhdessä Sastamalassa Kallen tiluksilla. Kuva: MTV3


Niina ja Kalle olivat hääjuhlissa Kallen omistamalla maalaistilalla ja hän kertoo tunnelmallisesta maalaismiljööstä näin:

-Häitä juhlittiin Virrin tilalla, joka on Kallen toinen tila. Tilaa vuokrataan majoitus-, kokous- ja juhlatilaksi. Tilusten reunalta löytyy myös savusauna, lampi, kota ja pieni mökki, jossa on myös oma sauna. Pihan suuli ja parvi on remontoitu vuosi sitten aivan upeaan juhlakuntoon!!


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina tyrmäävän upeana hääpuvussa - Tämä prinsessaunelma kerää katseet!


Lopuksi Niina suosittelee maalaismiljöötä juhlien pitopaikaksi ja heittää jo vinkin hänen ja Kallen häistä:

-Tervetuloa Virrin tilalle viettämään ikimuistoisia juhlia, lomahetkiä, virkistäytyjäisiä, illanistujaisia, häitä…Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi! Varauskalenteri alkaa täyttymään seuraavien kesien osalta, joten jos siellä on esimerkiksi kesähäät suunnitteilla, niin kannattaa toimia pian! Heh, missä lie meidän häitä tullaan tanssimaan.


Niina julkaisi kesältä kuvia Kallesta ja itsestään sekä romanttisesta miljööstä Instagramissa. Näet kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Lue myös: Maajussi-Kallen Niina-rakas julkaisi pusukuvan ja paljasti ilouutisen: "Vihdoin päästään... "


Maajussille morsian -jaksot mtv-palvelussa.

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat