Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Kalle ja Niina häätanssin pauloissa humoristisella videolla: "Tarvitaan vielä muutama..."

Maajussi-Kalle ja Niina rakastuivat Maajussille morsian -realityssä.

9.6.2023 klo 13:23

Maajussi-Kalle

Maajussi-Kalle kohtasi Niinan suosikkisarjan kuvauksissa kesällä 2021. Suhde kehittyi nopeaa tahtia ja pariskunta meni kihloihin kesäkuussa 2022. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa on nähty legendaarisia rakkaustarinoita, yksi niistä on maajussi-Kallen ja Niinan. TV-katsojat pääsivät mukaan romanttisiin hetkiin, kun nuoret aikuiset tutustuivat toisiinsa ja rakastuivat.


Nyt on tullut aika juhlia pariskunnan häitä! Niina on jakanut Instagram-tilillään videon häihin olennaisesti liittyvän tradition, häätanssin, harjoittelusta.


Videolla Kalle ja Niina pistävät jalalla koreasti ja hassuttelua riittää. Videon sävy on humoristinen. Nopeutetussa videossa pariskunta tanssii yhdessä, erikseen ja pusukin vaihdetaan. Kumpikin näyttää reippaita tanssimuuvseja.


Pariskunta ei ole pukenut päälleen juhlatamineita, sillä Niinalla on päällään reippaat farkkuhaalarit ja Kallella työhousut ja ruutupaita.


Niina kirjoittaa Instagram-tilillään hyväntuulisen postauksen:

-Nyt on tanssiharjoittelu polkaistu käyntiin häitä varten! Tarvitaan vielä muutama harjoitus ja ehkä myös kenkien vaihto, niin ollaan valmiita.Biisinä soi Komiat-yhtyeen Soittajat soittaa (feat. Simo Silmu)


Pariskunta saa positiivista palautetta someseuraajilta:

-Tulee niin hyvä mieli teitä katsoessa. Rakkautta teidän yhteiselle taipaleella, yksi kirjoittaa sydän-emojien kanssa.

-Olette kyllä niin sopiva pari toisillenne, kumpikin heittäytyy täysillä mukaan, eikä ujostele julkisuutta, toinen hehkuttaa.

-Ehkä nuo turvakengät just opetellessa hyvät!! Vaik hyvin sopii askeleet, ei pelkoa varpaiden polkemisesta, kolmas näkee kenkien edut.


Niina ja Kalle ilmoittivat häistään Instagramista jo hyvissä ajoin. Kuva lainattu Niinan Instagram-tililtä, kuva @loviisaminkkinenLue myös: Maajussi-Kallen Niina tyrmäävän upeana hääpuvussa - Tämä prinsessaunelma kerää katseet!


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina-rakas julkaisi pusukuvan ja paljasti ilouutisen: "Vihdoin päästään... "


Lue myös: Oi! Vappu Pimiä paljasti yllättäen ihanan rakkausuutisen: "Maajussi-Kalle ja Niina..."


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa.

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV:llä syksyllä 2023.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»