Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Linda Lampenius järkyttyi suvun julmasta teloitusmurhasta: "Pistivät polvilleen ja ampuivat niskaan"

Linda Lampenius saa kuulla uskomattomia tarinoita Sukuni salat -ohjelmassa.

18.3.2022 klo 11:21

Linda Lampenius

Linda Lampenius on koko kansan tuntema huippuviulisti, joka on myös näytellyt, tehnyt mallin töitä ja toiminut kuntapoliikassa. Onpa Lampeniuksen nimellä julkaistu myös Linda siideri. Kuva: MTV3


Linda Lampenius on mukana Sukuni salat -ohjelman uudella kaudella. Lampenius asuu Ruotsissa, hän on naimisissa ruotsalaisen juristin Martin Cullbergin kanssa ja heillä on kaksi tytärtä.Saitko kuulla suvustasi isoja uutisia: Voitko paljastaa, mikä oli järkyttävin tarina omassa sukuhistoriassasi?

-Olen kasvanut äidin puolelta Petaksen tilalla Lapinjärvellä ja olin kesäisin aina mummolassa navetassa töissä ja heinäpellolla. Se on mulle rakas ja tärkeä paikka.

-Me oltiin ohjelmaa tehtäessä Lapinjärvellä mummolan lähellä. Ja kun mentiin metsään, niin mulle kerrottiin, että isoisän veli murhattiin tässä, siis lähellä mun äidin kotitilaa. Punaiset tappoivat hänet metsässä, pistivät polvilleen ja ampuivat niskaan. Siis mun äidin kotitilan lähellä murhattiin mun isoisän veli!, Lampenius kertoo Suomi24 Viihde haastattelussa.


Pelkäsitkö, mitä ohjelmassa voi paljastua?

-En mä pelännyt, olin varautunut siihen, että sieltä voi tulla vaikka mitä. Muissakin maissa on tullut ilmi vaikka mitä.


Lampeniuksen lisäksi pääsemme tutustumaan mm. Antti Tuiskun, Pauliina Norosen, Michael Monroen ja Sikke Sumarin sukujen historiaan.


Linda Lampenius

Jukka Jalonen koki Sukuni salat -ohjelmassa elämänsä yllätyksen. Jalonen luuli olevansa talonpoikaistaustainen, mutta suoraan alenevassa polvessa hänen esi-isänsä on Liettuan suuriruhtinas Gediminas, joka mm. perusti maan Vilnan. Kuva: MTV3


Ensimmäisellä kaudella Sukuni salat -ohjelmassa omaan sukupuuhunsa ja sukunsa tarinoihin pääsivät tutustumaan mm. Anne Kukkohovi, Jukka Jalonen, Pete Parkkonen ja Maria Veitola.


Lue myös: Jukka Jalonen ei halunnut pitää äitiään jännityksessä suku-yllätyksestä: "Tämä on uskomaton juttu!"


Lue myös: Ex-huippumalli Anne Kukkohovi salatuista aviorikoksista: "Jos on eläväinen nainen ja tekee..."


Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaina klo 20.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat