Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuumaa kyytiä! Iina Kuustonen saunoi Lapissa erikoisissa varusteissa - Auttaakohan tämä tempaus?

Iina Kuustonen lomailee Lapissa Pyhätunturilla.

16.3.2022 klo 11:33

Iina Kuustonen

Iina Kuustonen on palkittu Kultainen Venla -palkinnolla v. 2012 parhaana nais­näyttelijänä rooleistaan sarjoissa Helsingin herra ja Putous. Kuva: MTV3


Iina Kuustonen lomailee Suomen Lapissa Pyhätunturilla. Mm. Ivalo, Putous ja Syke tv-sarjoista tuttu näyttelijä on jakanut tunnelmiaan Instagram-tilillään.


Suosittu näyttelijä on viihtynyt rinteessä, tosin sääolosuhteet ovat olleet etelän naiselle välillä liikaa. Onneksi Kuustonen on keksinyt itsensä lämmittämiseen oivan keinon.


Kuustonen kirjoittaa Instagramissa näin:

-Jäädytin itseni rinteessä niin, että vietinkin illan saunassa takki päällä. Onneksi oli hyvä majoitus! Pyhälinna on keskellä rinteitä ja siitä voi laskea suoraan mäkeen. Jos tarkenisi.


Kuvissa Kuustonen poseeraa saunassa tosiaankin hieman erikoisissa varusteissa. Suomalainen saunoo yleensä alasti, mutta Kuustosella on toppatakki päällä, pipo päässä ja huppu on vedetty tiukasti päähän.


Iina Kuustonen on jakanut kuvia myös majoitustilastaan ja mm. neulomisprojektistaan. Postauksessaan hän kertoo kaupallisesta yhteistyöstä Pyhä Ski Resortin kanssa.


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Kuustonen on jakanut Instagram-tilillään kuvia Pyhätunturin lomastaan. Hän kertoo Instassa haluavansa jakaa laskettelun myös lapsilleen, kuten aikoinaan hänen isänsä Mikko Kuustonen jakoi perheelleen.


Iina Kuustonen on jakanut Instagram-tilillään tunturista kauniita kuvia. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Iina Kuustonen on avoliitossa näyttelijä-laulaja Sebastian Rejmanin kanssa ja perheeseen kuuluu kaksi alle kouluikäistä lasta.


Lue myös: Mikko Kuustonen 62 v! Iina Kuustoselta hervoton isä-tytär kuva: "Onneksi Iina et ole isäsi näköinen"


Lue myös: Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."


Putous MTV3 la klo 19.30

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»