Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Konsta Hietasen Aami-vaimo avautuu rohkeasti äitiyden paineista: “Välillä ahdistun sanasta äiti!"

Konsta Hietanen ja Aami ovat suurperheen vanhemmat, heillä on viisi lasta.

29.1.2021 klo 11:52

Konsta Hietanen

Aami ja Konsta Hietanen ovat kertoneet suhteestaan ja perhe-elämästään mm. Tuttu Juttu Showssa. Kuva: MTV3


Aami Hietanen on kertonut perhe-elämästään avoimesti pitämässään Tohinatalo-blogissa ja samannimisellä Instagram-tilillä. Olemme päässeet kurkistamaan suurperheen elämään kuulumisien ja kuvien kautta.


Nyt Aami Hietanen on tehnyt päivityksen, jonka sisältöön moni äiti voi samastua. Äitiyden rooli on välillä raskas, sen moni pienten lasten vanhempi tietää. Aami on jakanut mustavalkoisen, realistisen kuvan väsyneestä itsestään ja kirjoittaa:


- Välillä ahdistun sanasta äiti! Rakastan olla äiti, mutta silti on päiviä, kun tauko tekisi hyvää. Liian vähän puhutaan äitien ahdistuksesta ja väsymyksen tuomista kamalista ajatuksista.Seuraajat ovat jakaneet samoja kokemuksia. Moni pitää tärkeänä puhua äitien ja isien väsymyksestä.

-Kahdenkin lapsen kanssa on välillä rankkaa olla 12-13h kokoajan saatavilla, pitäisi kuunnella ja olla läsnä.. Ilman hengähdystaukoja. Niinä päivinä kun lapset on kerhossa tai harrastuksessa on ihana vain olla yksin ja hiljaa.


-5 lasta myös ja niiin tuttua! Korostuu nyt korona aikana tämä, ettei omaa aikaa tule haettua niin helposti.. Ei esim pääse vaikka piipahtaa leffassa!


-Juuri yksi päivä teki mieli raivota kun koko ajan kuuli ”äiti".ihan hirveetä välillä tuntea negatiivisia ajatuksia tuollaisesta.... tärkeästä.


-Siis aamen! Tää on ihan totta. Joskus tulee vaan se olo, kun haluais vaan vajota omaan pieneen koloon. Yksin. Tästä aiheesta tosiaan puhutaan liian vähän ja se on epäilemättä aihe, joka koskettaa montaa äiti ja varmasti myös isiä.


Lue lisää: Tässä on Konsta Hietasen perhe - Viiden lapsen kanssa riittää hulinaa ja huisketta


Lue lisää: Konsta Hietanen ja Aami-vaimo paljastavat - Ensisuudelmaan liittyi erityistä jännää: "Voi kuule..."


Tsemppiä kaikille vanhemmille!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»