Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Konkarijuontaja ja TV-kasvo Vappu Pimiä uuden edessä: "Mä siirryn sinne Mikon..."

Vappu Pimiä palaa syksyllä töihin ja tiedossa on uudet kuviot.

7.6.2022 klo 16:35

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on suosittu juontaja, yrittäjä ja kirjailija.­ Pimiä toimi uransa alussa MTV3-kanavan yöchatin juontajana sekä radiojuontajana. Kuva:KKMTanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa syksyllä ja uskomatonta mutta totta, suosikkiohjelmasta starttaa jo 15. kausi. Tänä vuonna uutta verta saadaan myös parketin laidalle, sillä jo 10 kautta juontanut TTK-konkari Vappu Pimiä saa vierelleen uuden juontajaparin.


Vappu Pimiä

Ernest Lawson ponkaisi kansan tietoisuuteen Putous-viihdeohjelmasta, jonka jälkeen hän on mm. tuomaroinut Talent Suomi -kisassa. Kuva: KKM


Mikko Leppilammen jättäessä TTK-juontohommat 10 kauden jälkeen, pestin pokkasi itselleen juontaja, näyttelijä ja komediatähti Ernest Lawson. Hän voitti viime kauden Tanssii Tähtien Kanssa -kisan yhdessä Anniina Koivuniemen kanssa.


Lawsonin tulevalla juontajakollegalla Vappu Pimiä, millä mielellä olet Ernest Lawsonin valinnasta?

-Hyvillä mielillä, olen tosi tyytyväinen Erkun valintaan. Olin hirmu iloinen, että pääsen tekemään Erkun kanssa töitä. Ei ole mitään huonoa sanottavaa - ei minkäännäköistä. Hän on todella ansainnut paikkansa, eikä voisi kuvitellakaan parempaa juontoparia. Itse tein saman aikoinaan, ensin olin parketilla ja sitten menin juontopuuhiin.


Lue myös: Mikko Leppilampi teki upean loikan - TTK-juontohommat jättänyt mies toteuttaa unelmaansa!


Vappu Pimiä

Vappu Pimiä ja Ernest Lawson juontavat yhdessä tulevan TTK-kauden. Kuva: MTV3


Pimiällä oli sormensa pelissä uuden juontajan valinnassa:

-Toki tästä on keskusteltu jo etukäteen ja olen ollut siinä loopissa koko ajan. Arvostan kanavaa ja tuotantoyhtiötä tosi paljon, että he ovat halunneet, että olen mukana koko ajan valintaprosessissa. Multa kysytään ja kuunnellaan myös mun mielipidettä.


Vappu Pimiä

Ernest Lawson voitti TTK-kisan yhdessa opettajansa Anniina Koivuniemen kanssa v. 2021. Kuva: MTV3


Tulevalla kaudella Pimiälla on TTK:ssa uudet kuviot. Hän siirtyy ottamaan parit vastaan heti tanssiesityksen jälkeen ja Lawson haastattelee tanssiparin ja hoitaa pistepuolen white roomissa:

-Puhuttiin kanavan kanssa ja tulevalla kaudella mä siirryn sinne Mikon (Leppilampi) paikalle parketille. Luovutan itse ilolla ja ylpeydellä rakkaan paikkani white roomissa seuraajalleni. Eikä mulla ole epäilystäkään siitä, etteikö tästä kaudesta tulisi yhtä loistava kuin kaikista kausista - ehkä vielä vähän loistokkaampi!


Tähtiparien taitoja katsoo terävällä katseellaan ja asiantuntijuudellaan tuomaritrio Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen.


Lue myös: TTK-voittaja Ernest Lawson lähetti koskettavan kiitoksen Nelli-vaimolle: "Kiitos rakkaudesta ja..."


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 28.8. MTV3 ja MTV Katsomo

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat