Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kiti Kokkonen jakoi vakavan päivityksen: "Niin absurdia, että tästä on noin 30 vuotta"

Hersyvänä komediennena tunnettu Kiti Kokkonen on jakanut vakavampaa asiaa itsestään.

2.5.2022 klo 13:30

Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen tanssi suomalaisten sydämiin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Hän on myös rakastettu Tanhupallo. Kuva: KKM


Näyttelijä, komedienne ja Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen on jakanut Instagramissa nuoruudenkuvan itsestään. Tyylikkäässä musta-valko-otoksessa nähdään vakavailmeinen, nuori Kiti.


Kokkonen kirjoittaa omasta lukioajastaan, joka ei ollut hänelle ihan kymppisuoritus. Näin hän kirjoittaa Instassa:


-Niin absurdia, että tästä on noin 30 vuotta. Jos voisin mennä ajassa taaksepäin ni menisin ehkä ammattikouluun. Omalla kohdalla lukio oli kolmen vuoden välivuosi ja koulumenestys oli välttävä ja paikoitellen huonokin. Kirjoitin C:n paperit, Kokkonen aloittaa.


-Muutamina vappuina oon pitänyt hetken lakkia, mutta siitä on tullut vähän sellainen huijarifiilis, koska opiskelut meni niin penkin alle. Pidän oppimista ja uteliaisuutta arvossa. Itselle kutsumukset kirkastui vasta aikuisiällä ja älysin, että ihan kaikilla on omat polkunsa. Ja hyvä niin. Nuorena ei tarvitse tietää, että mitä haluaa ja mielikin voi muuttua elämän varrella monta kertaa. #eiliikaapaineita #avoiminmielinSomeseuraajat toppuuttelevat Kokkosta:

-Ihana Kiti. Oot täys kymppi!, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson lataa.

-Upea kuva! Soitellaas joku ilta, Janne Kataja kirjoittaa.

-Niin totta! Nykyään vaan tuntuu, et lukiokin pitää olla jo supersuoritus, kyllä se haahuilu on just nuorena hyvä tai siis sitä tuli tehtyä. Kiinnosti liian moni asia ja menomono vipatti, eräs someseuraaja tilittää.

-Kaikki ylioppilaat ovat lakkinsa ansainneet. Myös kompensaatiolla lakin saaneet. Näin mulle sanoi eräs opettaja ja se auttoi ymmärtämään etten ole huijari tai vähemmän ylioppilas vaikkei älliä todistuksessa vilise, yksi kirjoittaa.


Lue myös: Oi! Kiti Kokkonen paljastaa Olli-rakkaastaan: “Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!”


Lue myös: Kiti Kokkonen avautuu tummista sävyistä elämässään: "En mä tiedä, onko mussa edes iloista puolta"

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»