Reseptit
Pihlajanmarjahyytelö
Pihlajanmarjahyytelö on riistaruoan kaveri. Vinkki: Mausta roseepippurilla tai aikuiseen makuun tilkalla alkoholia.

1 h1 litra
Ainekset
- 2 lpihlajanmarjoja
- 5 dlvettä
- 1 kghillosokeria
Valmistus
- Kerää pihlajanmarjat tertuista. Huuhtele marjat ja lisää kiehuvaan veteen. Keitä alhaisella lämmöllä 10–15 min.
- Siivilöi mehu talteen kattilaan. Älä kuitenkaan paina marjoja siivilää vasten, jotta mehu pysyy kirkkaana. Kuumenna mehu ja sekoita siihen hillosokeri. Keitä sekoitellen keskilämmöllä 10 minuuttia.
- Tölkitä hyytelö.
- Vinkki: Mausta ennen tölkittämistä roseepippurilla tai tilkalla alkoholia.
Katso myös





