Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oi! Kiti Kokkonen paljastaa Olli-rakkaastaan: “Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!”

Kiti Kokkonen nähdään tänä syksynä tv:ssä kahdessa eri roolissa: Tanhupallona ja Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajana. Lisäksi hän on Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja.

14.8.2021 klo 10:00

Kiti Kokkonen

Näyttelijä, komedienne ja Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen tanssii parinaan Marko Keränen Tanssii Tähtien Kanssa uudella kaudella. Kuva: KKM


Tanhupallo on huippusympaattinen hahmo, joka heittää varsin suorasukaista kommenttia elämästä ja ihmissuhteista. Nyt tämä suosikkihahmo saa oman ohjelman, joka kantaa ytimekkäästi nimeä Tanhupallon oma ohjelma.Neiti Tanhupallo, Kiti Kokkonen, mistä Tanhupallo-hahmo lähti, mistä tuli inspiraatio ja ideat?

-Itse asiassa idea on lähtenyt jo 30 vuotta sitten, kehittelin sen parikymppisenä Teatterikorkeakouluun hakiessani. En päässyt kouluun, mutta siitä se lähti. Tanhupallo sai lopullisen muotonsa Putouksessa, tuli balettipuku ja luonne, Kokkonen kertoilee.


Kiti Kokkonen

Omassa ohjelmassaan Tanhupallon mm. askartelee ja vastaa posteihin. Kuva: MTV3


Hahmon nimi on erikoinen ja aivan erityinen, Mistä Tanhupallon nimi tulee?

-Olen pienenä tanhunnut ja olen aina tykännyt ympyröistä ja palloista, suloisimmat asiat ovat pyöreitä ja pallomaisia. Tanhupallo nauratti kovasti.


Kuinka tarkkaan käsikirjoitat Tanhupallo-sketsit vai onko mukana insprovisaatiota?

- Suurimmaksi osaksi on hyvinkin tarkkaan kirjoitettu. En pystyisi vain heittämään jotakin, suhtaudun tähän erittäin vakavasti. Suurin paine tuli Putouksessa juuri käsikirjoittamisesta ja Olli-miesystäväni keksi parhaimmat jutut. Tämä Tanhupallon oma ohjelma tv-sarja on muuten kirjoitettu yhdessä Ollin kanssa, suosikkinäyttelijä paljastaa.


Kiti Kokkonen ei ole julkaissut kuvia Olli-miehestään somessa juuri laisinkaan. Tämä kuva pariskunnasta on toissa kesältä, kun Kokkonen on saanut miehensä hattumallikseen:Tanhupallon seikkailuja ja edesottamuksia kirjoitetaan yhteisen katon alla Kokkosen ja Herra Hevisaurus, Olavi ”Olli” Tikan, kodissa. Kokkonen avaa kirjoitusprosessia.

- Meillä molemmilla on tapana, että kirjoitetaan ylös kaikkea ja niitä hyödynnetään myöhemmässä vaiheessa. Ollilla on vilkas mielikuvitus ja hyvä huumorintaju, hän keksii ne hauskimmat vitsit! Me ollaan kirjoitettu viisi Hevisaurus-musikaalia ja yksi kirja yhdessä. Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!, Kokkonen heläyttää.Kiti Kokkonen

Legendaarinen Vesa-Matti Loiri saapuu Tanhupallon vieraaksi uudessa Tanhupallon oma ohjelma tv-sarjassa. Kuva: MTV3


Lue myös: Oho! 76-vuotias Vesa-Matti Loiri harvinaisessa tv-esiintymisessä - Saa terapiaa Tanhupallolta!


Lue myös: Ou nou! Kiti Kokkonen paljastaa TTK:n vieneen jo yöunet: "Jännitin NIIN paljon tätä..."


Tanhupallon oma ohjelma alkaa la 11.09. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3:lla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat