Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oi! Kiti Kokkonen paljastaa Olli-rakkaastaan: “Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!”

Suosikkiuusinta: Kiti Kokkonen on nähty tv:ssä monissa eri rooleissa mm. Tanhupallona ja Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajana. Lisäksi hän on Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja.

14.8.2021 klo 10:00

Kiti Kokkonen

Näyttelijä, komedienne ja Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen tanssi Marko Keräsen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Kuva: KKM


Kiti Kokkonen on hersyvä komedienne, joka on lämmittänyt suomalaisten sydämiä Tanhupallo-hahmollaan. Tanhupallo on varsin suorasukainen elämästään ja ihmissuhteista, mutta aina supersympaattinen.Kiti Kokkonen, mistä Tanhupallo-hahmo lähti, mistä tuli inspiraatio ja ideat?

-Itse asiassa idea on lähtenyt jo 30 vuotta sitten, kehittelin sen parikymppisenä Teatterikorkeakouluun hakiessani. En päässyt kouluun, mutta siitä se lähti. Tanhupallo sai lopullisen muotonsa Putouksessa, tuli balettipuku ja luonne, Kokkonen kertoilee.


Kiti Kokkonen

Omassa ohjelmassaan Tanhupallo mm. askartelee ja tapaa julkkisvieraita. Kuva: MTV3


Mistä Tanhupallon nimi tulee?

-Olen pienenä tanhunnut ja olen aina tykännyt ympyröistä ja palloista, suloisimmat asiat ovat pyöreitä ja pallomaisia. Tanhupallo nauratti kovasti.


Kuinka tarkkaan käsikirjoitat Tanhupallo-sketsit vai onko mukana insprovisaatiota?

- Suurimmaksi osaksi on hyvinkin tarkkaan kirjoitettu. En pystyisi vain heittämään jotakin, suhtaudun tähän erittäin vakavasti. Suurin paine Putouksessa tuli juuri käsikirjoittamisesta ja Olli-miesystäväni keksi parhaimmat jutut. Tämä Tanhupallon oma ohjelma tv-sarja on kirjoitettu yhdessä Ollin kanssa, suosikkinäyttelijä paljastaa.


Kiti Kokkonen ei ole julkaissut kuvia Olli-miehestään somessa juuri laisinkaan. Tämä kuva pariskunnasta on, kun Kokkonen on saanut miehensä hattumallikseen:Tanhupallon seikkailuja ja edesottamuksia kirjoitetaan yhteisen katon alla Kokkosen ja Herra Hevisaurus, Olavi ”Olli” Tikan, kodissa. Kokkonen avaa kirjoitusprosessia.

- Meillä molemmilla on tapana, että kirjoitetaan ylös kaikkea ja niitä hyödynnetään myöhemmässä vaiheessa. Ollilla on vilkas mielikuvitus ja hyvä huumorintaju, hän keksii ne hauskimmat vitsit! Me ollaan kirjoitettu viisi Hevisaurus-musikaalia ja yksi kirja yhdessä. Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!, Kokkonen heläyttää.


Lue myös: Waude! Kiti Kokkonen hehkuu kikkarapääkuvassa - Yhteys ex-missi Riitta Väisäseen puhututtaa somessa!


Kiti Kokkonen

Legendaarinen Vesa-Matti Loiri saapui Tanhupallon vieraaksi Tanhupallon oma ohjelma tv-sarjassa. Kuva: MTV3


Lue myös: Oho! 76-vuotias Vesa-Matti Loiri harvinaisessa tv-esiintymisessä - Saa terapiaa Tanhupallolta!


Lue myös: Kiti Kokkonen paljastaa rohkeasti: "Menetykset, luopumiset ja epämieluisa terveydellinen haaste..."


Tanhupallo ja Tanssii Tähtien Kanssa ovat MTV3-ohjelmistoa - MTV Katsomo.


Katso ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttu julkaistu ekan kerran 8/2021, jonka jälkeen siihen on lisätty linkkejä.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat