Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kiti Kokkonen paljastaa rohkeasti: "Menetykset, luopumiset ja epämieluisa terveydellinen haaste..."

Kiti Kokkonen tanssi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ensimmäisen tanssinsa ja hurmasi katsojat sekä tuomarit.

7.9.2021 klo 10:15

Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen nähdään syksyllä tv:ssä Tanssii Tähtien Kanssa -tähtioppilaana sekä Tanhupallon omassa ohjelmassa. Kuva: KKM


Kiti Kokkonen on mukana supersuositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa yhdessä opettajansa Marko Keräsen kanssa. Kokkonen on monipuolinen osaaja: näyttelijä, komedienne ja Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja. Hänellä on ollut kuitenkin omat epäilyksensä tanssimisen suhteen.


Kokkonen kirjoittaa somessa Instagram-tilillään näin:

-Muistan etäisesti vielä miltä mielen ja liikkuvuuden keveys nuorempana tuntui. Jostain syystä menetykset, luopumiset ja epämieluisa terveydellinen haaste on hiipien pienentänyt eloa sykerölle. Siitä ei ole kuin muutama vuosi, kun tanssiminen olisi ollut mahdottomuus, Kokkonen avaa historiaansa.


-Siksi tämä kaikki tuntuu niin uskomattomalta. Että uskaltamisen lisäksi pystyykin. Ja sen takia koko prosessi on ollut tunnemyrsky. Mielelle ja keholle. Marko on vaativa opettaja. Ei ole menty helpon kautta ja on ollut iltoja, kun on mielessä käynyt etten selviä tästä, mutta tässä nyt ollaan ja illalla tanssitaan! Marko (sydänemoji) olet mun sankari, Kokkonen kirjoitti ennen suoraa tv-lähetystä.


Kuvaksi Kiti Kokkonen valitsi mustavalkoisen ja hieman haikeamielisen kuvan tanssiharjoituksista.Sunnuntaina estradilla nähtiin todellakin antautuva ja upea Kiti Kokkonen ja Marko Keränen. Uskallusta ja taitoa riitti, parin ilo ja osaaminen huokui kotikatsomoihin asti. Hyvä Kiti ja Marko!


Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen ja Marko Keränen hulluttelivat TTK:n lehdistötilaisuudessa. Kuva: KKM


Lue myös: Oi! Kiti Kokkonen paljastaa Olli-rakkaastaan: “Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!”


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV3

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»