Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kiti Kokkonen avautuu tummista sävyistä elämässään: "En mä tiedä, onko mussa edes iloista puolta"

Hersyvänä komediennena tunnettu Kiti Kokkonen on jakanut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa aivan uuden puolen itsestään.

12.10.2021 klo 11:25

Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen on monipuolinen taiteilija: näyttelijä, komedienne ja Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja. Kuva: MTV3


Kiti Kokkonen ja Marko Keränen ovat ihastuttaneet Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiparketilla. Minun tarina -tanssissa oppilaat jakoivat omia henkilökohtaisia tarinoitaan. Kokkonen yllätti kertomalla aivan uuden puolen itsestään.Komediennena ja kaikkien rakastamana Tanhupallona tunnettu Kokkonen kertoi ohjelmassa oman elämänsä tummista sävyistä:

-Henkilökohtaisen elämän yksi suurimpia haasteita on ehkä pysyä siellä valon puolella. Olen aika melankoliaan taipuvainen ihminen ja mulla on sellainen mielikuva ollut jo monta kymmentä vuotta, että mun vieressä on sellainen musta aukko, Kokkonen aloittaa vakavana.


-Aina kun tulee jotain luopumisia tai isoja vastoinkäymisiä, tuntuu, että olisi melkein helpompi astua siihen. Mä en oikein tykkää sellaisesta fanaattisesta onnellisuuden tavoittelusta. Meitä niin kovasti jo pienestä asti opetetaan siihen, että jos sä oot surullinen ja itket, niin sua yritetään heti piristää, että "älä nyt itke". Siihen liittyy älyttömästi kieltoja. Nyt reippaasti vaan ja eteenpäin.


Kiti Kokkonen

Tanhupallo on Kiti Kokkosen suosituin komediahahmo. Kuva: MTV3


Kokkonen on sädehtivä ja varsinainen ilopilleri. Hymy on herkässä ja nauru herähtää. Kiti Kokkonen antaa "iloisuudelleen" aivan uudenlaisen syyn:

-En mä tiedä, onko mussa edes iloista puolta oikeasti vai onko se vain pyrkimys siitä haikeudesta pois. On joku sellainen tarve luoda iloisia ja kauniita asioita vastapainoksi sille, että elämä on kuitenkin aika raadollista.


Lue myös: Oi! Kiti Kokkonen paljastaa Olli-rakkaastaan: “Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!”


Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen ja Marko Keränen ovat koskettaneet tansseillaan. Tällä parilla herkkyys on vahvuus. Kuva: KKM


Kiti Kokkonen ja Marko Keränen tanssivat rumban Päivänsäde ja Menninkäinen -kappaleen tahtiin. Kappale sopi hyvin Kokkosen kertomukseen omasta elämästään, sillä se kertoo koskettavasti elämän valoista ja varjoista.


Tanssii Tähtien Kanssa -tiimi jakoi tiivistunnelmaisen rumban Instagram-tilillään. Vesala tulkitsi kappaleen:Esitys sai ylistystä tuomareilta. Jorma Uotinen pääsi kommentissaan asian ytimeen:

-Tämä oli kuin pieni näytelmä, jonka osapuolet ovat sisäistäneet oman roolinsa. Läsnäolonne oli käsinkosketeltavaa. Tässä toteutui hetken eteerinen kauneus, jota ihminen ei pysty omistamaan. Ikuinen menettämisen pelko on aina läsnä. Te tavoititte hienovireisen tiheyden, mitä on vaikea pukea sanoiksi, professori ylisti.


Lue myös: Kiti Kokkonen paljastaa rohkeasti: "Menetykset, luopumiset ja epämieluisa terveydellinen haaste..."


Lue myös: Waude! Kiti Kokkonen hehkuu kikkarapääkuvassa - Yhteys ex-missi Riitta Väisäseen puhututtaa somessa!


Tanssii Tähtien Kanssa on MTV3-ohjelmistoa - mtv.fi

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat