Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Katso kuvat! Diili-Niklas on suhteessa EX-missin kanssa - Viettivät synttärijuhlia upeasti lämmössä!

Niklas Nukari on mukana Diili realityssä.

27.2.2024 klo 9:42

Niklas Nukari

Niklas on periksiantamaton ja tehokas toimija, joka saa asiat tapahtumaan. Hän harrastaa mm. golfia. Kuva: Nelonen


Niklas, 31, on konsernijohtaja Kotkasta ja mukana kauden Diili-kisassa. Niklas on aloittanut poikkeuksellisen nuorena työelämässä, jo 11-vuotiaana. Autot ovat Niklaksen intohimo ja hän perusti ensimmäisen yrityksensä 16-vuotiaana.


Niklaksella on vahva yritystausta, sillä hän on perustanut kahdeksan eri yritystä ja toiminut toimitusjohtajana sekä hallituksen jäsenenä kymmenissä yrityksissä. Diilissä suorapuheinen mies on saanut sekä positiivista että negatiivista palautetta. On sanottu, että hän on tehtävissä joko paras tai huonoin.


Yksityiselämän puolella Niklas seurustelee Miss Suomi -kisoihin v. 2015 osallistuneen Carita Torosen kanssa. Carita oli missikisoissa nimellä Carita Pesonen.


Pariskunta on viettänyt alkuvuodesta lomaa Malesiassa mm. golfia pelaten ja juhlistaen Niklaksen 31-vuotissynttäreitä. Puitteet ovat hulppeat pilvenpiirtäjineen, uima-altaineen, yövalaistuksineen ja nähtävyyksineen.


Selaa kuvia painamalla nuolta, kuvat lainattu Niklas Nukarin Instagram-tililtä:Selaa kuvia painamalla nuolta, kuvat lainattu Carita Torosen Instagram-tililtä:Lue myös: Wow! Sointu Borg julkaisi ilouutisen Tomi-rakkaan kanssa: "Pienoisen kauhun keskellä..."


Lue myös: Nyt on ökyä! Uniikki ja Diili-Sandra luksuslomalla Balilla - Jopa drinkkilasi kerää katseet - Kuvat!


Diili Nelonen ja ruutu.fi

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»