Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nyt on ökyä! Uniikki ja Diili-Sandra luksuslomalla Balilla - Jopa drinkkilasi kerää katseet - Kuvat!

Uniikki ja Sandra Rinta-Panttila ovat lomalla Indonesiassa.

21.2.2024 klo 9:00

Uniikki

Uniikki ja Sandra Rinta-Panttila seurustelevat. Kuvat: Uniikki, KKM ja Sandra Rinta-Panttila, Nelonen, kollaasi photocollage


Rap-artisti Uniikki eli Dan Tolppanen on lähtenyt lomalle lämpöön ja kohteena on Bali Indonesiassa. Matkaseurana kainalossa on oma kulta, Diili-ohjelmasta tuttu Sandra Rinta-Panttila.


Uniikki on jakanut Instagram-tilillään kuvia ja tunnelmia lomasta. Kuvista päätellen matka on luksustasoa. Kuvissa Uniikki mm. poseeraa uima-altaassa kultainen drinkkimuki kädessä, pariskunta muikistelee kameralle uikkareissa ja auringonlasku hurmaa. Myös hotellikokemusta räppäri kehuu "next leveliksi". Pariskunta on yöpynyt Potato Head Balissa, joka on palkittu ja kehuttu luksusmajoituspaikka.


Uniikin ja Sandran lomatunnelmia, kuvat lainattu Uniikin Instagram-tililtä:Somessa Uniikki kirjoittaa:

-What more can i say im just chilling.


Lyhyt ja ytimekäs lomaviesti on vapaasti suomennettuna:

-Mitä muuta voisin sanoa, mä vaan chillaan.


Uniikki jakoi kuvia vaikutuksen tehneestä hotellista, kuvat lainattu Uniikin Instagram-tililtä:Sandra Rinta-Panttila on jakanut omassa somessaan lisää kuvia, kuvassa näyttävä nainen poseeraa meressä jättiaallon edessä. Kuva lainattu Rinta-Panttilan Instagram-tililtä:Lue myös: Oho! Diilin tumma kaunotar Sandra on räppäri Uniikin naisystävä - Katso harvinaiset yhteiskuvat!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»