Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Katso kuva! Mari Perankoski kettuilee "rock-jumala" Jouni Hynyselle synttäripäivänä: "Crocs-jumala!"

Jouni Hynynen on täyttänyt vuosia.

16.2.2023 klo 10:35

Mari Perankoski

Mari Hynynen (os. Perankoski) ja Jouni Hynynen hulluttelivat Nelosen Kimpassa-ohjelmassa. Kuva: Nelonen Media


Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja, kitaristi ja sanoittaja Jouni Hynynen on täyttänyt vuosia. Legendaariselle rock-äijälle ikää on kertynyt 53 vuotta.


Hynynen on naimisissa Mari Hynysen kanssa. Mari Hynynen on omaa sukuaan Perankoski, jota nimeä hän käyttää taiteilijanimenään. Näyttelijä on tuttu monista komediarooleistaan sekä mm. Mielensäpahoittaja-leffasta ja Roba tv-sarjasta.


Hynyset tykkävät jakaa humoristisia otoksia somessa ja pariskunnalla tuntuu olevan keskinäinen huumori hallussa. Nyt Mari-vaimo on julkaissut riemukkaat synttärionnittelut miehelleen.


Perankoski onnittelee Instagram-tilillään sydän-emojin kera:

-Synttäripoika. Ihanaa päivää #crocs-jumala!Kuvaksi näyttelijä on valinnut kaksi otosta rokkijumalanakin pidetyn Hynysen vapaa-ajan vietosta, jotka eivät ehkä ihan päde rokkijumalan imagoon. Ekassa kuvassa rokkari soittaa ilmakitaraa isolla lumilapiolla talvella hankien keskellä. Yllä ei ole nahkarotsi, vaan kunnolla lämmittävä toppatakki.


Toisessa kuvassa Lappeenrannasta lähtöisin oleva muusikko poseeraa vesistön äärellä. Hynynen on pukeutunut ruutupaitaan, shortseihin ja tyylin kruunaavat sandaalit ja vyölaukku. Sentään aurinkolasit ovat silmillä kuin rokkijumalalla konsanaan.


Lämpimät onnittelut, Jouni Hynynen!


Lue myös: Mari Perankoski ja Jouni Hynynen vitsailevat armotta: "Tiiättekö, mikä on karjalainen esileikki?"


Kimpassa ruutu.fi


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»