Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen vitsailevat armotta: "Tiiättekö, mikä on karjalainen esileikki?"

Lappeenrantalaisella taiteilijapariskunnalla on huumori hallussa.

3.1.2020 klo 7:00

Kimpassa

Mari Hynynen (os. Perankoski) ja Jouni Hynynen osaavat hullutella. Kuva: Nelonen Media


Kimpassa-uutuussarjassa parisuhteiden parhaimmista puolista ja pahimmista karikoista puhutaan suoraan. Ensimmäisessä jaksossa suoraan puhuminen on todellakin taattua, kun Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus vierailevat taiteilijapariskunta Jouni ja Mari Hynysen kotona Lappeenrannassa.


Mari Hynynen on omaa sukuaan Perankoski, jota nimeä hän käyttää taiteilijanimenään. Hän on tuttu monista komediarooleistaan mm. Mielensäpahoittaja-leffasta sekä Roba - ja Aikuisen naisen joulukalenteri -tv-sarjoista. Jouni Hynynen on Kotiteollisuus-bändin kantava voima ja sanoittaja.


Kimpassa

Hynyset asuvat yhdessä Lappeenrannassa. Kuva: Nelonen Media


Otsikoihin Hynysten suhde nousi v. 2013, josta kolme vuotta myöhemmin he menivät naimisiin. Avioliitto on molempien toinen ja pariskunta on umpirakastunut.

-Tässä on järjetön aikuisiän intohimo. Oikein ihmettelee, että miten voi vanhoilla päivillä tämmönen onnenkantamoinen tulla, Mari kertoo Nelosen tiedotteessa.


-Tää nyt on ihan mahdotonta avautumista. Tää ei kuulosta yhtään miehen puheelta, mutta semmonen jäätävä ikävä on silloin, kun toinen ei ole paikalla, Jouni kuvailee suhdettaan vaimoonsa.


Kimpassa

Jouni, Mari, Hanna ja Mikko. Kuva: Nelonen Media


Hynyset olivat molemmat parisuhteessa, kun he tapasivat toisensa. Jouni Hynynen myöntää, että ennen Maria hän ei ole ollut aviomies helpoimmasta päästä:

-Mari oli se, joka pysäytti sen omituisen kierteen. Rokkityypin ongelma on, että siinä vaiheessa, kun tarjontaa rupeaa olemaan, niin siinä saattaa mennä nuppi sekaisin, mies toteaa.


Kimpassa kuullaan pariskunnilta avointa analysointia parisuhteesta ja sen onnistumisen tukipilareista. Hynyset kertovat, että heidän suhteessaan huumori on hyvin tärkeää.

-Tiiättekö, mikä on karjalainen esileikki? Heräät aamulla ja menet keittiöön keittämään kahvia, niin makuuhuoneesta kuuluu: Marii! Marii! Minulla on erektio! Mari Perankoski heittää ohjelmassa.


Kimpassa on Nelosen ohjelmistoa, katso ruutu.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»